Saadet Partisi Çaykara Belediyesi Meclis Adayları Belli Oldu

Saadet Partisi Çaykara Belediyesi Meclis Adayları Belli Oldu

Saadet Partisi Çaykara Belediyesi Meclis Adayları Belli Oldu

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri için SAADET Partisi Çaykara Belediyesi Meclis Adayları belli oldu.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu ile seçimlere katılacak olan SAADET Partisi Belediye Maclisi Adayları şı isimlerden oluştu:

ÇAYKARA BELEDİYESİ MECLİS ÜYELİĞİ ASİL LİSTE

SN

ADI SOYADI

MESLEĞİ

MAHALLESİ

1

Mehmet Fikret Arslantürk

Bilgisayar Mühendisi

Taşören

2

Kamil Tuncer

Esnaf

Akdoğan

3

Sabahattin Kabaoğlu

İnşaat

Karaçam

4

Muhammet Balçık

İnşaat

Maraşlı

5

Abdullah Gönan

İnşaat Mühendisi

Eğridere

6

Celal Sivaz

Eski Muhtar

Karaçam

7

Soner Aygün

Mali Müşavir

Uzungöl

8

Süleyman Koçoğlu

Müteahhit

Yeşilalan

9

Muhammet Alkaç

Emekli Müteahhit

Şahinkaya

10

Yücel Meral

Emekli Sendikacı

Ataköy

11

İbrahim Öner

Eski İl Genel Meclisi Üyesi

Ulucami

ÇAYKARA BELEDİYESİ MECLİS ÜYELİĞİ YEDEK LİSTE

SN

ADI SOYADI

MESLEĞİ

MAHALLESİ

1

Sait Erdoğan

Çiftçi

Taşkıran

2

Muhammet Ali Sivaz

Esnaf

Karaçam

3

Hüseyin Öner

Emekli

Ataköy

4

Fatih Çakmak

İnşaatçı

Köseli

5

Ali Özcan Bayraktar

Şoför

Ulucami

6

Sezai Dinçer

Emekli

Maraşlı

7

Mehmet Ersoy

Eğitimci

Kabataş

8

Ahmet Refik Ağırman

Esnaf

Taşkıran

9

Hakan Yazıcı

Kamu Yönetimi

Demirli

10

Ahmet Aydın Yavuz

Esnaf

Yeşilalan

11

Mursel Mutlu

Esnaf

Uzungöl Elmalı

Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu tarafından Çaykara Seçmenine seslenmek üzere bir Seçim Bildirgesi de yayınlandı.

Seçim Bildirgesi şu şekilde:

Çok Kıymetli Kardeşim 

Öncelikle bu tanıtım broşürümüzü kabul edip aldığın için teşekkür ederiz.

 31 Mart’ta yapılacak olan seçimin Çaykara’mıza ve senin yaşamına hayırlar getirmesini diliyoruz. Çaykara’mız farklı zamanlarda farklı anlayışlara sahip belediye başkanları tarafından yönetildi ve her biri bu güzel ilçemize hizmet etmeye gayret etti. O sebeple geçmiş dönemlerde ilçemize hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. 

Değerli Kardeşim; İlçemizde 31 Mart’tan itibaren ilk defa, çok farklı bir belediye başkanı ve hizmet anlayışı dönemi başlayacak. Bu dönem, senin de bildiğin veya duyduğun gibi, Türkiye’de ilk denk bütçeyi yapan, çok kısa zamanda insanına %100’ün üzerinde zamlar veren, israf etmeyen, yatırımlarını tamamen üretime ve istihdama ayıran, yaratılana hizmeti yaratana ibadet olarak gören Millî Görüş anlayışının dönemi olacak.

 Çaykara’mızın bütün mahallelerinin insanları bu anlayışın hizmetlerinden istifade etmiş olacak. Çaykara Belediyesi’nin bütçesini değerlendirdiğimizde görüyoruz ki aslında çok daha iyi hizmetler yapılabilir, imkan ve kaynaklar hepimizin daha iyi yaşam sürmesi için gayet yeterlidir. 

Güzel kardeşim; İlçemizin en büyük problemi sürekli olarak göç vermesi yani toprağımızın insansızlașması. İnsanımız çocuğundan, torunundan ayrı olarak bu topraklarda yaşlanıp hayata veda ediyor, göç eden insanımız da bu topraklara duyduğu hasretle Büyük sehirlerde ömrünü yitiriyor. 2000 yılında Türkiye'nin nüfusu 65 milyon iken Çaykara'nın nüfusu 35.400'dü. Şu anda Türkiye'nin nüfusu 85 milyon olmasına rağmen Çaykara'nın nüfusu 15.000 kişiye düştü. Yani 20 yılda 20.400 insanımız ilçemizden göç etmek zorunda kaldı ve bu göç hala devam ediyor. 

Bunun sebebi ise üretime ve istihdama dayalı olmayan yatırımlardır. Canım kardeşim; Çaykara Belediyesi'nin bütçesini değerlendirdiğimizde görüyoruz ki aslında çok daha iyi hizmetler yapılabilir, imkanlar ve kaynaklar üretime ve istihdama dönük kullanıldığı takdirde Çaykara’mız göç vermek zorunda kalmayacak, hatta giden insanımız toprağına geri dönmeye başlayacak. 

İste bu da senin vereceğin destekle olacak. Daha iyi hizmetlere ve daha iyi bir yaşama kavuşmak hepimizin en tabii hakkıdır. Yeni dönemin ve yeni belediye başkanımızın Uzungöl'ümüze, Taşkıran'ımıza, Ataköyümüze, Karaçam'ımıza tüm mahallelerimize ve Çaykara'mıza hayırlı olmasını diliyor seni Allah' a emanet ediyoruz ve seni çok seviyoruz. Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın Çaykara! Yeni başkanın hayırlı olsun... Yeni dönemin hayırlı olsun...



İlginizi Çekebilir