Saadet Partisi Dernekpazarı’nda Ali Yılmaz ile devam dedi

Saadet Partisi Dernekpazarı’nda Ali Yılmaz ile devam dedi

Dernekpazarı İlçesinde Saadet Partisi  5. Dönem Kongresi yapıldı. 2007 den bu  yana ilçe başkanlığını sürdüren Ali Yılmaz, 14 yıllık başkan olarak yeni bir rekora imza attı.

Genel Başkan yardımcısı Kırşehir Milletvekili Cafer Güneş in iştirak ettiği kongre bugün (31.07.2021) saat 14.00 de ilçe merkezindeki Parti Teşkilatı binasında yapıldı. Kongreye Genel Başkan yardımcısı dışında, İl başkanı Cevat Kurt, İl teşkilatı, Çaykara, Of ve çevre ilçe başkanları iştirak etti. Dernekpazarı, CHP ve İyi parti temsilcileri yanında  kalabalık halk iştirak etti.
Divan Kurulu oluşturulduktan sonra İstiklal Marşının söylenmesi ile kongre başladı. Gerekli açıklamalar ve faaliyet raporu Eyüp Güney Tarafından sunuldu. Başkan Ali Yılmaz ın yaptığı kısa selamlama konuşmasını takiben İl Başkanı Cevat Kurt konuşmasını yaptı.

 Genel Başkan Yardımcısı Kırşehir Milletvekili  Cafer Güneş yaptığı konuşmada, Ülkenin genel durumunu açıkladıktan sonra Saadet Partisinin Geçmişten bu güne yaptığı mücadelelerle önünün kesilmesi için oynanan oyunları dile getirdi. Ülkenin geleceğinin bu iktidarla vahim olacağını belirtti. En çok dile getirdikleri koalisyonlara değinerek, “Önceleri seçim sonrası koalisyon oluyordu, şimdi seçim öncesi oluyor, ne değişti .”dedi.



Konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Ali Yılmaz ile devam kararı veren parti teşkilatı, Memdüh Saygılı, Eyüp Güney,
Abdullah Biber, Mecit Saygılı asil, Mustafa Haciismailoğlu, Salih Biber, Âdem Aydınlı, Melih Saygılı ve Yusuf Yılmaz’dan oluşan
yedeklerle birlikte İl Kongre Delegeleri, Ali Yılmaz, Memdüh Saygılı, Eyüp Güney şeklinde oluşturularak kongre sonuçlandı.

Haber: Fahri Düzenli



İlginizi Çekebilir