Saadet Partisi`nden Dernekpazarı`na Çıkarma

Saadet Partisi`nden Dernekpazarı`na Çıkarma

Saadet Partisi Trabzon Milletvekili adayları Dernekpazarı ilçesine geldi

Saadet Partisi Dernekpazarı İlçesinde 5. Kongresi yapılacaktı. Kongreye iştirak ve Adaylarını İlçe Halkına tanıtmayı hedefleyen Adaylarla, İl ve ilçe teşkilatları toplu halde İlçemize çıkarma yaptılar.

Mevcut Başkan Ali Yılmaz'ın refakati ile tüm esnaflar ziyaret edilip adaylar tanıtıldı. Saat 13,30 da başlayan kongre de adaylar kendilerini tanıtıp kısa konuşmaları ile halkı bilgilendirdiler.

Büyük Birlik Partisi ile yaptıkları ittifakın nedenleri açıklandı. Birinci sıra adayı Muhiddin Yıldırım Merhum Erbakan Hükümeti dönemi ile ondan sonraki hükümet dönemlerini masaya yatırdı. Bu hükümetin 12 yılda tek bir Fabrika yapmadığı gibi O dönem yapılan fabrikaları saydı. Bu hükümetin onları da nasıl sattığını belirtti. Siyası konuşmalardan sonraseçimlere geçildi.

/resimler/2015-4/19/0812255160001.jpg

"Sandıktan değişmez Başkan Ali Yılmaz çıktı"

Eyüp Güney, Abdullah Biber, Salih Biber, Mustafa Topaloğlu, Eyüp Karahan, Yakup Mangan, Hasan Türk, İbrahim Bayraktar, Adem Bektaş ve Adem Aydınlı`dan oluşan tek liste Asil Üyeler olarak oylandı.

Mustafa Kasranoğlu, Yusuf Yılmaz, Cevahir Türk, Ahmet Hilmi Mollaoğlu,Dursun Ali Düzen, Mehmet Örnek, Necati Matur, Fazlı Gündoğan, Hasan Topaloğlu, Mecit Gündoğdu ve Memduh Saygılı, Yedek, Ali Yılmaz, Hasan Türk, Eyüp Güney, Salih Biber, Abdullah Biber den oluşan liste ise İl delegesi olarak seçildiler. Yeni yönetime başarılar dileriz./resimler/2015-4/19/0813481723980.jpg 



İlginizi Çekebilir