Sağlık Hizmetleri Derneğinde Yeni Kan

Sağlık Hizmetleri Derneğinde Yeni Kan

Dernekpazarı ilçesinde hizmet veren Sağlık hizmetleri derneği yeni yönetimine kavuştu

 Dernekpazarı ilçesinde hizmet veren Sağlık hizmetleri derneği yeni yönetimine kavuştu

Dernekpazarı İlçesi Yenice Mahallesi´nden Hayırsever Dursun Ali Kurt babası Hacı Mustafa Kurt adına 2000 yılında yaptırdığı Sağlık Ocağının sonrasını da düşünüp bir dernek kurulmasını istedi. Sağlık ocağı önünde yaptırdığı işyerlerinin kirası bu derneğin geliri olacak ve sağlık ocağının ihtiyaçları bu dernek tarafından karşılanacaktı. Derneğin kuruluşunu tamamlayıp 17 yıl başkanlığını yürüten Emekli öğretmen Fahri Düzenli bu yıl Mart ayında yapılacak Genel Kurulda yönetimdeki arkadaşları ile görev almayıp, Derneği daha genç ve dinamik bir ekibe devretmeyi kararlaştırmıştı.

 Genel Kurulda düşündükleri gerçekleştirilerek Diş Doktoru Abdullah Akgül ün başkanlığında, Hikmet Kurt- Ömer Büyük, Mehmet Kadri Çıkrık ve Fatih Çıkrık tan oluşan yeni yönetime devir anında Başkan Dr. Abdullah Akgül tarafından çalışmaları dolayısı ile kurucu başkana onurluk verildi.

Fahri Düzenli de. ?Yönetimi bıraktımsa da her zaman sizlerle birlikte çalışmalara hazırım. Bu anlamlı düşünceniz içinde sizlere teşekkür  eder başarılar dilerim? dedi..



İlginizi Çekebilir