Sağlık Çalışanlarına Destek Büyüyor

Sağlık Çalışanlarına Destek Büyüyor

Tüm Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüs(Covit19) salgını sebebi ile Sağlık Çalışanlarımız evlerinden ve ailelerinden uzakta sağlıklarını tehlikeye atarak özveri ile hizmet vermeye devam ediyorlar.

Tüm Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüs(Covit19) salgını sebebi ile Sağlık Çalışanlarımız evlerinden ve ailelerinden uzakta sağlıklarını tehlikeye atarak özveri ile hizmet vermeye devam ediyorlar.

Trabzon İlinin en önemli Covit19 tedavi merkezlerinden olan KTÜ Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Sağlığı Merkezinde görev yapan Çaykara’lı Başhemşire Zehra Durgun ile Hemşire arkadaşları Özlem Ağırman ve Büşra Çelebi gazetemiz aracılığı ile yaklaşık 70 gündür kendilerine her türlü desteği veren KTÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Ergen Ruh Sağlığı  Ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı  Prof.Dr. Sema Kandil ile Sağlık Sen Trabzon Şubesine ve Trabzon MÜSİAD yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

HEMŞİRELER 70 GÜNDÜR EVLERİNDEN UZAK

Corona Virüs Servisinde görevli 3 hemşire 15 Mart tarihinden bu yana 70 gündür evlerine gitmiyor.Hem kendi sağlıkları hem ailelerinin sağlığı hem de toplum sağlığı açısından evlerine gitmeyen ve KTÜ Tıp Fakültesi Yönetimi tarafından kendilerine taksis edilen Trabzon Koru Tesisleri misafirhanesinde kalan hemşireler 70 gündür ayrı ayrı odalarda kalıyor ve işe gidip geliyor.

Hemşireler yemeklerini maskeli bir şekilde ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak kendileri hazırlıyorlar.

Sağlığımız için canlarını veailelerini hiçe sayarak toluma hizmet veren üç hemşire Ülkemizdeki binlerce fedakar Sağlık çalışanlarının küçük bir örneği.Hemşireler Gazetemiz aracılığı ile kendilerine her türlü desteği veren KTÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Ergen Ruh Sağlığı  Ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı  Prof.Dr. Sema Kandil ile Sağlık Sen Trabzon Şubesine ve Trabzon MÜSİAD yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

İLK TEŞEKKÜR PROF.DR. SEMA KANDİL’E

Hemşireler ilk olarak KTÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Ergen Ruh Sağlığı  Ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı  Prof.Dr. Sema KandilE’e teşekkür ettiler.

Kendi Bölümü olmamasına rağmen 70 gündür hemşirelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayan hemşirelere sürekli olarak moral desteği vererek hemşirelerin bu çetin süreci sağlıklı bir şekilde atlatmalarını sağlayan ve Ramazan Ayı boyunca evinde hazırlamış olduğu yemekleri hemşirelere ikram ederek moral motivasyonlarının en üst seviyede olmasını sağlayan Prof. Dr Sema Kandil’e bu anlamlı destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor gazetemiz aracılığı ile hemşireler.

BİR TEŞEKKÜR DE TRABZON SAĞLIK SEN’E

Trabzon İlinde Hemşirelere ve tüm Sağlık çalışanlarına şeffaf yüz koruyucu siper,maske,dezenfektan,sprey vb malzeme ihtiyaçlarını karşılayan Trabzon Sağlık Sen Temsilcileri Halil İbrahim Kalkan,Erhan Karaca,Şenol Sungur,Esra Uzun,Onur Uzunali ve Mustafa Ceylan’a teşekkür eden hemşireler bu çetin dönemi başarı ile sürdürmelerinde Trabzon Sağlık Sen Şubesinin çok önemli katkıları olduğunu ifade ettiler

BİR TEŞEKKÜR DE MÜSİAD TRABZON ŞUBESİNE

 Ramazan öncesi kahvaltılarını karşılayan ve dualarını eksik etmeyen Trabzon MÜSİAD Yönetim Kuruluna da teşekkür ediyor hemşireler

İYİ BAYRAMLAR

Baş Hemşire Zehra Durgun,Hemşireler Özlem Ağırman ve Büşra Çelebi vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını kutlarken evde kalmaya devam etmelerini zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarını ve evden çıkmak zorunda klalan vatandaşlarımızın ise mutlaka maske takmalarını ve Sosyal Mesafe Kuralına uymalarını istediler.



İlginizi Çekebilir