Sağlık SEN Trabzon Şubesinden KTÜ Rektörü Çuvalcı'ya Ziyaret

Sağlık SEN Trabzon Şubesinden KTÜ Rektörü Çuvalcı

Sağlık SEN Trabzon Şubesinden KTÜ Rektörü Çuvalcı'ya Ziyaret

Trabzon Sağlık-Sen Üniversite Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Sungur, beraberindeki Başkan Vekili Elmas Gencoğlu, Sağlık-Sen Üniversite Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zehra Durgun, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ünal Kuri, Atilla Ömeroğlu, Hübeyda Kelkitli, Esra Uzun, Yüksel Orkun Şimir ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti.

Sendikanın yaptığı çalışmalara ilişkin KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya bilgi veren Sağlık-Sen Üniversite Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Sungur, nazik kabulleri için Prof. Dr. Çuvalcı’ya teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ise sendikal faaliyetleri takip ettiğini, çalışanların haklarının savunulmasının önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

KTÜ Sağlık Sen Şubesi Kadın Kolları Başkanı Çaykara’lı hemşerimiz Zehra Durgun ziyaret ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Sağlık SEN Üniversite şubesi olarak tüm sorunlarımızı iletmek üzere  KTÜ Rektörümüz Sayın Prof .Dr. Hamdullah ÇUVALCI hocamızı makamında ziyaret ettik. 35 yıllık çalışma hayatımda kökleşmiş sorunlarımıza çözüm bulmak üzere randevu talep ettiğimiz Rektörümüzün birçoğunu  çözmüş olduğu,kalanını da çözüme kavuşturmak için gittiğimiz makamında,  bizi hoşgörü ile karşıladığı, ikramlarda bulunduğu, sorunlara çözüm odaklı yaklaştığı için minnettarız. Vaktiyle hastane müdürü ile bile görüşemediğimiz günlerden, en küçük kişisel sorunumuz için dahi rahatlıkla görüşebildigimiz Rektörlüğe.. Nereden ...nereye...! Teşekkürler sayın Rektörüm ,  teşekkürler...
Teşekkürler her birimiz için ayrı ayrı ilgilendiğiniz için; teşekkürler işlerinizin çok, zamanınızın kısıtlı olmasına rağmen vakit ayırdığınız için; teşekkürler kendimizi değerli hissettirdiğiniz için; teşekkürler tüm sorunları dinleyip çözüm odaklı yaklaştığınız için, teşekkürler... Teşekkürler ÖRNEK ADAM SAYIN PROF DR. HAMDULLAH ÇUVALCI...


İlginizi Çekebilir