Sağlıklı Yaşam Konulu e Twining Projesi Sona Erdi

Sağlıklı Yaşam Konulu e Twining Projesi  Sona Erdi

Azarbeycan ve Türkiye’nin Kurucu üyeliğinde başlatılan Sağlıklı Yaşam konulu e twining projesi Çaykara'da sona erdi.

Sedat Sezgin Ortaokulu

Melek Uyar İngilizce 

Emine Seher Çıkak -Fen Bilimleri 

Esra Köse-İngilizce 

Kadriye Turan-rehberlik

Konya,Akşehir 

Semra KÖYLÜ,Ingilizce,İzmir

Fatma Çamurali,Trabzon

Özlem Bozkurt,Şanlıurfa

Laman Aliyeva,Azerbaycan 

Azerbaycan ve Türkiye kurucu üyeler rehberliğinde başladığımız, Sağlıklı Yaşam  konulu e Twinning projemizde sona geliyoruz.

Dengeli ve sağlıklı beslenme,spor,hijyen ve hobilerimiz başlıklarında farklı çalışmalar ürettiğimiz e Twinning projemizi 1 Azeri ortak 7 Türk ortak ile yürütüyoruz. Turkiyeden ortaklığı Konya,Trabzon,Şanlıurfa, Izmir den ortaokullarla paylaşıyoruz. Projede  amacımız  öğrencilerimize sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak,öğrencilerimizi farklı web2 araçlarını kullanmaya teşvik ederek teknolojinin olumlu yanlarını kullanmaları konusunda rehberlik etmektir.öğrenci ve öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar dileriz

Health  is wealth eTwinning projemiz, öğrencilerimizin ve ailelerinin sağlıklı yaşamak konusunda bilgi ve tecrübelerini eğlenceli aktiviteler ve işbirlikçi çalışmalar yaparak ve güzel ürünler çıkararak geliştirmiş  olarak sona eriyor. Sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda uzman öğretmenimiz tarafından bilgilendirme yapıldı. Sağlıklı Beslenme etkinlikleri gerçekleştirildi. Miro uygulaması ile ,besinlerin içeriği karma takım çalışması ile incelendi. Spor aktiviteleri ile ilgili anda ile bir dergi hazırlandı. Yine Canva ile hazırlanan posterler, jigsawplanet ile pazil haline getirildi ve öğrencilerimiz bu oyunları oynadı. Learningapps uygulaması ile spor la ilgili eşleştirme oyunları tasarlandı ve bu tasarladığımız oyunlar öğrencilerimiz tarafından oynandı. Hijyene ilgili kitap araçları tasarladık. Smore ortak ürün  olarak Hijyen konulu bülten oluşturduk.

Sağlık zenginliktir " Health is wealth "  akrostiş siirimizi ortak ürün olarak birlikte yazdık. Son olarak hobilerimizi bir padlette topladık. Sanal sergi ve Değerlendirme çalışmalarını tamamlayarak projemizi sonlandırıyoruz.



Anahtar Kelimeler: Sağlıklı Yaşam Konulu Twining Projesi

İlginizi Çekebilir