Şahinkaya Mahalle Yolu Asfaltlandı

Şahinkaya Mahalle Yolu Asfaltlandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çaykara Şahinkaya Mahallesi´nde başlatılan asfaltlama çalışması tamamlandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çaykara Şahinkaya Mahallesi´nde başlatılan asfaltlama çalışması tamamlandı. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalar yöre sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Çaykara ilçesinin Şahinkaya Mahallesi´nde başlatılan yol bakım ve onarım çalışmaları sonucunda Çaykara´nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Şahinkaya Mahallesi´nde asfaltlama çalışmaları da tamamlandı. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederken Büyükşehir Belediyesi Akçaabat ilçesi Yeni Mahalle Lazlar Caddesi´nde de asfaltlama çalışmalarına başladı. Çaykara ilçesi Şahinkaya Mahallesi Muhtarı Refik Maraşoğlu, ?Trabzon Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz? dedi. /resimler/2018-8/5/2133453400238.jpgYAYLALARDA BAKIM YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri yayla yollarında kanaval ve menfez temizliği çalışmaları gerçekleştiriyor. Çaykara ilçesinin Sultanmurat ve Parma yaylalarının yolunda hafta sonu kanaval ve menfez temizliği çalışmaları gerçekleştirildi. 

GÜMRÜĞKÇÜOĞLU: ŞEHRİMİZİ İHYA EDİYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çalışmalarına titizlikle devam ettiklerini ifade etti. Trabzon´un her noktasında son derece yüksek maliyetli çalışmalar icra ettiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, ?Şehrimizin merkezinden mahallelerine, yaylalarından sahiline kadar her alanda gerekli çalışmaları kaliteli hizmet anlayışıyla yerine getiriyoruz. Bir yandan da dev projeler ile şehrimizi ihya ediyoruz. Hedefimiz bu kadim şehri dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmektir? diye konuştu.

www.caykaragundem.com



basri kalkan
13.08.2018 10:37:11
hayırlı olsun kumlu mahallesinde 500 m yoluda betonlanırsa iyi olur

İlginizi Çekebilir