Sakarya Trabzonlular Derneğinden Taşkıran'a Gönül Köprüsü

Sakarya Trabzonlular Derneğinden Taşkıran

Sakarya Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Necati Engin Güneş ve Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç Taşkıran Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.

Sakarya Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Necati Engin Güneş ve Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç Taşkıran Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek Okul Müdürleri İdris Hacımahmutoğlu ve Hüseyin Bulut’tan okulların sorunları hakkında bilgi aldı.

Sohbet ortamında geçen ziyaret esnasında Yönetim Kurulu Üyesi Necati Engin Güneş tarafından Sakarya Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fehmi Çelebi’nin selamları iletildi.

Sakarya Trabzonlular Derneği olarak eğitime çok büyük bir önem verdiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Necati Engin Güneş Taşkıran Eğitim Kurumlarının bölgemiz eğitimine çok önemli hizmetler sunduğunu ayrıca sosyal ve kültürel etkinlikler ile öğrencilerimizin geleceğe güven içinde yetiştirildiklerini Sakarya Trabzonlular Derneği olarak Taşkıran Eğitim Kurumlarının ihtiyaç listesini aldıklarını ve her türlü katkı ve desteği sağlamaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

NECATİ ENGİN GÜNEŞ KİMDİR

Sakarya Trabzonlular Yönetim Kurulu Üyesi Necati Engin Güneş aslen İlçemiz Çamlıbel Mahallesi doğumlu olup Sakarya’da yaşamını sürdürmektedir.

Hayırsever bir İş Adamı olarak tanınan Necati Engin Güneş İlçemiz Çamlıbel Mahallesinde gerçekleştirilen bir çok altyapı çalışmalarına katkı sağlamaktadır.



İlginizi Çekebilir