Şampiyon Çaykaraspor'dan Başkan Tok'a Ziyaret

Şampiyon Çaykaraspor

Şampiyon Çaykaraspor'un Teknik Ekip ve Futbolcuları Belediye Başkanı Hanefi Tok'u makamında ziyaret etti.

Trabzon 2. Amatör Kümede bitime bir hafta kala Şampiyonluğunu ilan eden Çaykaraspor Takımı Futbolcuları ve Teknik ekibi karşılaşmanın hemen ardından Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret ettiler.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt önderliğinde Başkan Tok’u ziyaret eden Futbolcular ve Teknik Heyet takıma sağlamış olduğu destek ve katkılardan dolayı Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a teşekkürlerini ilettiler.

Ziyarette Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçesine böylesine güzel bir gurur yaşatmayı başararak İlçemize Şampiyonluk sevincini tattıran Çaykaraspor Takımı Başkanı Fatih Sultan Yılmaz ile Teknik ekip ve futbolcularına teşekkür dileklerini iletti.

Çaykaraspor’un mücadele ettiği her kategoride çok büyük emekler verilerek çok önemli başarıların elde edildiğini ifade eden Başkan Hanefi Tok,bu başarının altında özveri,fedakarlık ve planlı çalışmanın yer aldığını bu anlamda Çaykaraspor’un bu günlere gelmesinde çok büyük emek ve gayretleri olan Çaykaraspor’un Hocalarına ve Takımın yeniden ayağa kalkmasını sağlayarak  bu başarıları elde etmesinde en büyük emek sahiplerinden bir tanesi olan Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt’a Çaykara Halkı olarak minnet borçlu olduğumuzu ifade etti.

Belediye Başkanı Hanefi Tok ayrıca sosyal medya hesabından da bir açıklama yaparak Çaykarspor takımını tebrik etti ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İşte o açıklama:

Bu mutluluk hepimizin! 

Trabzon’da bugün oynanan Play-off grup maçında Akçaabat Tütünspor’u Trabzon’da Ahmet Suat Özyazıcı stadında 3-2 mağlup edip, Amatör 2 ligden Trabzon Süper Amatör Lige yükselen Çaykaraspor Takımımızı, oyuncularını ve teknik ekibini belediyemizde misafir ettik. 

Özverili gayretlerinden dolayı Çaykara Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Sn Yusuf Kurt'a, Kulüp Başkanımız Sn Fatih Yılmaz'a, teknik ekip hocalarımıza, sporcularımıza ve taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.



Anahtar Kelimeler: Şampiyon Çaykaraspor' Başkan ' Ziyaret

İlginizi Çekebilir