Şampiyon Öğrencilerden Çaykara'ya Ziyaret

Şampiyon Öğrencilerden Çaykara

Trabzon’da gerçekleştirilen Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrenciler Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Trabzon Mahalli Okullar arası satranç Turnuvasında Kızlar kategorisinde Trabzon İl Şampiyonu olarak Şampiyonluk Kupasını Çaykara İlçesine getirmeyi başarmıştı.

Zeki Bilge İlkokulu aynı yarışmanın Erkekler kategorisinde ise Trabzon İl dördüncüsü olmayı başararak ayrı bir başarıya imza atarak Çaykara İlçesine bir kupa daha getirmeyi başarmıştı.

İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu aynı yarışmalarda değişik kategorilerde 10 ayrı madalya alarak Çaykara İlçesinin gurur kaynağı olmuşlardı.

Başarıları ile Çaykara İlçesine farklı bir gurur yaşatan Zeki Bilge İlkokulu öğrencileri Okul Müdürleri İbrahim Garip ile birlikte madalyaları ve şampiyonluk kupaları ile Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

KAYMAKAM GÜZEL’E ZİYARET

Şampiyon Öğrenciler ilk olarak Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret ettiler.Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Okul Müdürü İbrahim Garip ve öğrencileri başarılarından ve Çaykara İlçesine yaşatmış oldukları haklı gururdan dolayı tebrik etti ve öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

BAŞKAN TOK’A ZİYARET

Şampiyon Öğrenciler daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret ettiler.Ziyarette okul müdürü İbrahim Garip ve öğrencileri tebrik eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçesinin hem eğitim öğretim alanında hem de sportif ve kültürel anlamda örnek ve farklı bir ilçe olduğunu,Zeki Bilge İlkokulu öğrencilerinin almış oldukları bu kupalar ile bunu bir kere daha herkese göstermiş olduğunu ifade etti.Ziyarette Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

MÜDÜR ÇAMURALİ’YE ZİYARET

Şampiyon öğrenciler ve Müdür Garip,daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’yi makamında ziyaret ettiler.Öğrenciler ile sohbet eden Müdür Çamurali Çaykara İlçesine yaşatmış oldukları başarı için yönetici,öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

MÜDÜR GÖNAN VE HALK EĞİTİM MERKEZİ KURSLARINA ZİYARET

Şampiyon öğrenciler ve müdür Garip son olarak Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan ile Halk Epğitim Merkezi Kurslarında görevli öğretmenleri ziyaret ettiler



İlginizi Çekebilir