Samsun'dan Trabzon'a Gelin Geldi

Samsun

Samsu'dan Dilara Övet ile Taşkıran Mahallesinden Davut Erdoğan Uzungöl'de gerçekleştirilen Düğün Töreni ile evlendiler.

Samsun'dan Fatma & Muhit Övet çiftinin Dünyalar Güzeli kızları Dilara ile İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Remziye & Mustafa Erdoğan çiftinin yakışıklı oğlu Davut 6  Ekim 2023 Cuma akşamı Uzungöl Sezgin Otel'de gerçekleştirilen muhteşem bir Düğün Töreni ile evlendiler.

Samsun İlinde çalışan genç çiftin Uzungöl'de gerçekleştirilen Düğün Törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu genç çiftlerin mutluluklarını paylaşmak üzere düğün salonundaki yerlerini aldılar.

Samsun'dan gelinin ailesinin yoğun bir katılım gösterdikleri genç çiftlerin düğün törenlerinde gelinin babası Muhittin Övet hem misafirleri ile yakından ilgilendi hem de kızının düğünündeki coşkusu ile takdir topladı.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Uzungöl Düğün törenlerin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ile İsa Olgun,çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı töreni esnasında Düğün Törenine katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde misafirler eğlenceye doyarken çekilen aile fotoğrafları ile fotoğrafları ile düğün töreni sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de doğru kararlarını veren Dilara & Davut Övet çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Samsun' Trabzon' Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir