Sanatçı EÇİNOS Mutluluğa Yelken Açıyor

Sanatçı EÇİNOS Mutluluğa Yelken Açıyor

Karadeniz Müziğinin En Önemli Sanatçılarından EÇİNOS 16 Ekim Pazar Günü Esra Çakır İle Hayatını Birleştiriyor.

EÇİNOS MUTLULUĞA YELKEN AÇIYOR

2015 Yılında çıkardığı ilk albümü büyük ilgi gören Karadeniz Müziğinin en önemli Sanatçılarından EÇİNOS 16 Ekim 2016 tarihinde dünya evine giriyor.

Almanya´da İkamet eden Uzungöl´ün en sevilen İsimlerinden Yahya Çakır Abimizin Torunu,Uzungöllü Genç Turizmci Yunus Çakır´ın Dünyalar Güzeli Kızı Esra İle Sanatçı EÇİNOS 16 Ekim 2016 Pazar Günü 18-24 saatleri arasında Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenecek olan Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET diyecekler.

/resimler/2016-10/12/1440460928412.jpg

Yoğun Sahne Programlar eşliğinde bir yandan da düğün hazırlıkları yaptıklarını ifade eden Sanatçı EÇİNOS mümkün olduğu kadar herkese ulaşmaya gayret ettiklerini ancak yoğun programlarından dolayı mutlaka ulaşamadıkları dostlarının da bulunduğunu anımsattı.

Çaykara Gündem Aracılığı ile Dostlarına ve hayranlarına seslenen EÇİNOS bu haberi bir düğün davetiyesi kabul etmelerini ve de yazıyı gören herkesi mutluluklarını paylaşmak üzere Sezgin Otel´e davet ettiklerini anımsattı.

Öte yandan EÇİNOS´un düğün törenine bir çok sanatçının katılması bekleniyor.Düğüne daha 5 gün var.Bizler şimdiden katılması kesin olan sanatçılarımızı duyuralım.Diğer Sanatçılarımız Sürpriz olsun.Onları da düğün günü öğrenelim.

İŞTE ŞİMDİLİK KATILACAĞI KESİN OLAN SANATÇILAR:

1-Kerim Aydın

2-Özem Özgürbüz

3-Soner Şahin

4-Turan  Kamberoğlu

5-Erol Akyüz

6-Dursun Akyüz

7-Ve tabi Ki EÇİNOS

Haydi Bakalım Sevgili Çaykara Gündem Dostları?Görev başına.Sanatçımızın bu en mutlu gününde hepimiz yanında yer alıyoruz. Merhum Sevgili Mehmet Ali Birand´ın O Güzel Sunumu ile bitirelim Haberimizi

?16 Ekim 2016 Pazar Günü Saat 18.00´da Kimselere randevu vermeyin de Uzungöl´de Sezgin Otel´de Sevgili EÇİNOS´un Düğün Töreninde buluşalım Efendim?



İlginizi Çekebilir