Sanatçı Muhammet Ali Yılmaz´a Şok Eden Tehdit!

Sanatçı Muhammet Ali Yılmaz´a Şok Eden Tehdit!

Çaykaralı sanatçı Muhammet Ali Yılmaz´ın arabasına bırakılan FETÖ/PKK imzalı not şok etkisi yarattı

DARBECİLERE KARŞI ?İHANET´ ADLI TÜRKÜ YAZAN ÇAYKARALI SANATÇIYA FETÖ/PKK´DAN ŞOK EDEN TEHDİT: 

BAŞIN KESİLECEK! 

KURŞUN VE NOT

15 Temmuz darbe girişimi gecesiyle ilgili ?İhanet´ adlı türkü yazan Çaykaralı sanatçı Muhammet Ali Yılmaz dün sabah Pelitli Mahallesi´nde bulunan aracına bırakılmış olarak gördüğü not ve kurşunla şoka uğradı. FETÖ/PKK imzalı notta, şu ifadelere yer verildi, ?Yaptığın türkünün bedelini imha olarak ödeyeceksin. Başı kesilecekler arasında özel listedesin. Yakınlarınla vedalaş.?/resimler/2016-8/25/1152553005593.jpgJANDARMA İNCELEDİ

Bu not karşısında şoka uğrayan sanatçı Yılmaz´ın haber vermesi üzerine jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Kurşun ve notu alan ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı. Sanatçı Yılmaz yaptığı açıklamada, ?Yetkililer her türlü tedbir almalı. Resmen ölüm tehdidi aldım. Bu notu yazanlar kısa sürede bulunmalı? dedi./resimler/2016-8/25/1153220349806.jpgBAŞIN KESİLECEK!

15 Temmuz darbe girişimi gecesiyle ilgili ?İhanet´ adlı türkü yazan Trabzon Çaykaralı sanatçı Muhammet Ali Yılmaz dün sabah Pelitli Mahallesi´nde bulunan aracına bırakılmış olarak gördüğü not ve kurşunla şoka uğradı. FETÖ/PKK imzalı notta, şu ifadelere yer verildi, ?TC Devletinin yalaka sanatçı bozuntusu.. Fahri ve Fatma´dan olma 1973 Trabzon Çaykara doğumlu ve nice bilgileri bizde olan Muhammet Ali Yılmaz.. Örgütlerimizin Yapmış olduğu devleti imha eylemlerinde her ne kadar ilki başarısız olsa da diğer gelecek eylemlerde başı kesilecekler arasında özel listedesin. Yaptığın sözde ihanet türküsü ile moralimiz azda olsa bozulsa da, bu moralimizi senin hayatını kaybettirerek yerine getireceğiz. Adres bilgilerini ve ikamet yerlerinin tespiti hemen hemen saptanmıştır. Hakaret içerikli yaptığın bu türkünün bedelini en ağır şekilde imha olarak ödeyeceksin. Aklının kesmediği ve yetersiz olduğu dünya politikasında ve siyasetinde, nelerin olabileceği konusunda hiçbir fikrinde olmamasına rağmen, bestekar ve söz yazarlığını boyundan büyük işlerde kullanarak telafisi olmayan bir hataya neden oldun. Yakınların ile vedalaş. FETÖ/PKK.?

JANDARMA İNCELEDİ

Bu not karşısında şoka uğrayan sanatçı Yılmaz´ın haber vermesi üzerine jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Kurşun ve notu alan ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı. Sanatçı Yılmaz yaptığı açıklamada, ?Yetkililer her türlü tedbir almalı. Resmen ölüm tehdidi aldım. Bu notu yazanlar kısa sürede bulunmalı. Bunun şakası falan olmaz. Benim türkümü bordo bereliler bile sayfalarında paylaşıyor. Böyle türkülerle meşhur olunmaya çalışılmaz. Benimde amacım o değil. Darbe girişiminin 13. Gecesi bir anda bu türküyü yazdım. 14. Gün stüdyo kaydını yaptım. Konu memleket olunca her şey olabiliyor. Bu ölüm tehdidi hafife alınmamalı.  Yetkililer bunu yapanları kısa sürede bulmalı. Ölüm tehdidiyle yaşayamam? ifadelerini kullandı.

Kaynak: Atakan TOK/Taka



İlginizi Çekebilir