Sanatçı Onay Şahin'den Öğrencilere Motivasyon Konseri

Sanatçı Onay Şahin

Karadeniz Müziğinin Güçlü Sesi Onay Şahin,Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Motovasyon Konserinde öğrenciler ile bir araya geldi.

Karadeniz Müziğinin Güçlü Sesi Onay Şahin,Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Motovasyon Konserinde öğrenciler ile bir araya geldi.

Sanatçı Onay Şahin sosyal ve toplumsal olaylarda göstermiş olduğu duyarlılığı Karadeniz ve Ülke Turizminin Merkezi Uzungöl’de bir kere daha ortaya koydu.Çaykara İlçesi ile ilgili her sosyal çalışmada aktif olarak yer alan Sanatçı Onay Şahin 21 Eylül 2022 Çarşamba günü motivasyon konserinde öğrenciler ile buluştu.

Sanatçı Onay Şahin’in öğrenci motivasyon konserine Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün,Yaylaönü Muhtarı Yakup Toprak,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumları Müdürü Zennur Öztekin Sezer ile öğretmen,öğrenci ve veliler katıldılar.

Öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgi seli ile karşılanan Onay Şahin sahneye öğrencilerin alkış yağmuru eşliğinde çıktı.

Sahnede Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarını tadilatını 3 milyon TL harcanarak gerçekleştiğini ifade eden Sanatçı Onay Şahin başta İş Adamları Mehmet İnan ve Sinan İnan olmak üzere emeği geçen herkese  teşekkür ettiklerini ve öğrencilerin modern bir Eğitim yuvasına kavuşmuş olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek programına başladı.

Sanatçı Onay Şahin’e sahnede klavyede Sanatçı Evren Dilaver,Kemençede Sanatçı Dursun Akyüz ve bağlamada ise Sanatçı Süleyman Pervanoğlu sahne performansları ile eşlik ettiler.

Birbirinden güzel türkülerini öğrenciler ile birlikte büyük bir coşku ile okuyan Sanatçı Onay Şahin,yaklaşık 2 saat süren programı boyunca zaman zaman güzel türkülerini öğrenciler ile birlikte okurken zaman zaman da öğrenciler ile birlikte sahnede bolca horon oynadı.

Sanatçı kimliğinin yanı sıra aynı zamanda öğretmen de olan Sanatçı Onay Şahin,Sahnede öğretmenlik mesleğini de konuşturarak öğrencilere hem okul hem de toplumsal konular ile özellikle teknolojiyi etkili ve verimli kullanmaları konularında da tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmedi.

Sanatçı Onay Şahin,konserinin sona ermesinin ardından öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.Her öğrencinin imza isteğini kabul eden Sanatçı Onay Şahin yaklaşık 1 saat boyunca öğrencilere imza dağıtarak ve öğrenciler ile fotoğraf çektirerek öğrencilerin unutamayacakları muhteşem bir gün yaşamalarını sağladı.

Tadilat çalışması yeni tamamlanan Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarını da ziyaret eden Sanatçı Onay Şahin okulun yeni haline hayran kaldı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Sanatçı Onay Şahin son olarak okulda yapımı yeni tamamlanan akvaryumun önünde öğretmen ve öğrenciler ile toplu hatıra fotoğrafı çektirerek Uzungöl programını tamamladı.



İlginizi Çekebilir