Sare Kocaeli´ne Gelin Gidiyor!

Sare Kocaeli´ne Gelin Gidiyor!

Sare Demirci ile Aykut Çalpan´ın Kına Merasimi 30 Ağustos 2018 Perşembe Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirildi.

Çaykara Tapu Kadastro İlçe Müdürlüğü Çalışanlarından ve Çaykara İlçemizin en Sevilen isimlerinden İlhan Demirci Kızı Sare Demirci´yi Gelin yapmanın tatlı heyecanını yaşıyor.

Sare Demirci 03 Eylül 2018 Pazartesi Günü Kocaeli İlimizde gerçekleştirilecek olan Düğün Töreni ile Aykut Çalpan ile hayatını birleştiriyor.

UZUNGÖL´DE MUHTEŞEM BİR KINA

Sare Demirci ile Aykut Çalpan´ın Kına Merasimi 30 Ağustos 2018 Perşembe Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirildi./resimler/2018-8/31/1513076626925.jpgGenç Çitlerin Kına Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, KTÜ Harita Bölümünden  Yrd.Dc.Dr Okan Yıldız, Trabzon Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü Mühendislerinden Leyla Karadeniz ve Feyda Varol,Trabzon Kadastro Bölge Müdürlüğünden Murat Tütüncü,Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Arif Sami Özkurt ve Müdür Yardımcısı Zihni Boz ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

GELİN VE DAMADIN ARKADAŞLARINDAN BÜYÜK İLGİ

Kına Törenine gelin ve Damadın arkadaşları adeta damgasını vurdu.Gelin ve Damadın hem okul hem de İş Arkadaşlarının büyük bir ilgi ve katılım gösterdikleri düğün töreninde arkadaşları gelin ve damat ile bolca zaman harcama imkanına sahip oldular.

KOCAELİ UZUNGÖL´E AKTI

Damadın yakınları ve arkadaşları Kına Töreni için Uzungöl´e akın ettiler.Hem gelin ve Damadın arkadaşları hem de Damadın yakınları düğünde oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile salona farklı bir renk ve güzellik kattılar./resimler/2018-8/31/1514101784388.jpgGİRİŞ DANSI BÜYÜLEDİ

Kına Töreninde Gelin ve Damat şıklıkları ile göz kamaştırırken özellikle Düğünün başındaki giri,ş dansı düğüne katılan davetlilerden çok büyük bir alkış aldı.

EROL AKYÜZ VE AHMET KARACA BÜYÜLEDİ

Uzungöl ve Çaykara Düğünlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ve Ahmet Karaca Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde sahne aldılar.Genç Sanatçılar çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince oynamalarını sağladılar.

MİNİ TAKI TÖRENİ BÜYÜLEDİ

Kına Töreninde Pazartesi Günü Kocaelindeki düğün törenine katılamayacak olan misafirler için mini bir takı töreni de gerçekleştirildi.Kına Törenine katılan yüzlerce davetli uzun kuyruklar oluşturarak hem Gelin ve Damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaşmış oldular./resimler/2018-8/31/1515224285821.jpgDAMADIN BABASINDAN MUHTEŞEM BİR AZERİ OYUNU

Kına Töreninde Kocaelinden gelen Damadın babasının  tek başına oynadığı Azeri Oyunu düğün törenine katılan davetliler tarafından büyük bir alkış aldı.

KINA TÖRENİ MUHTEŞEMDİ

Görsel Efekler ile mükemmel bir şekilde hazırlanan Kına Töreninde Çaykara´lı Gelinimiz Sare Demirci´ye kınası Damadın Annesi tarafından yakılırken Damadın eline ise Gelin Sare Demirci´nin annesi tarafından kına yakıldı.Muhteşem gece Fotoğraf çekimleri ile tamamlandı.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en doğru,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Sare Aykut Çalpan Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç Çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Sare KOcaeli Gelin Gidiyor

İlginizi Çekebilir