Sedef ve Mehmet´in En Mutlu Günleri

Sedef ve Mehmet´in En Mutlu Günleri

Dernekpazarı eski Belediye Başkanı İbrahim Yüce nin oğlu Mehmet in düğünü sanatçı bolluğuna damga vurdu.

Ankara´lı Çalışkan Ailesinin sevgili kızları Sedef le Yüce Ailesinin yakışıklı oğlu Mehmet ,26 Ağustos günü akşam saat 20.00  de Dernekpazarı Efsane Ali Erme Düğün salonunda ömür boyu birlikte olma sözünü resmileştirip yeni bir yuva kurmanın  mutluluğunu yaşadılar.
 
Her iki ailenin sevenlerinin çokluğu düğüne iştirak edenler tarafından bir kez daha  görüldü.Devlet Eski Bakanımız Eyüp Aşık,Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve Altan Çalışkan ın şahitliği ile Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Aşık tarafından resmi nikah kıyıldı. Başkan evlenme cüzdanının Yomra Belediye Başkanına vererek onun vermesini istedi. Kendisinin de evli çift için hazırladığı Kur-an ı Kerim ve Türk Bayrağından oluşan hediyeyi de Bakanımız Eyüp Aşık  a vererek  onun vermesini istedi. Sırası ile, Başkan-İbrahim Sağıroğlu-Eyüp Aşık ve İlçe Kaymakamımız Murat Yıldız ın kısa konuşmaları ve mutluluk dileklerinden sonra takı töreni ile düğün merasimine devam edildi.
/resimler/2017-8/27/2104550750353.jpg Onay Şahin,Yusuf Cemal Keskin,Kerim Aydin, Yakup Atalay,Beşköylü Adem Ekiz ve Soner Şahin in müzik ve türküleri eşliğinde saatlerce horon oynandı. Ankara dan gelenlerin sahnelediği Ankara oyunları düğüne ayrı bir güzellik kattı. Çalışkan ve Yüce  Ailelerinin mutluluğu sonsuza kadar devam etmesini dileriz.
 
Haber:Fahri Düzenli 


Anahtar Kelimeler: Sedef Mehmet Mutlu Günleri

İlginizi Çekebilir