Şehit Eren Bülbül Güroymak´ta Yaşayacak

Şehit Eren Bülbül Güroymak´ta Yaşayacak

11 Ağustos 2017 Tarihinde Maçka İlçemizde Çıkan Çatışmada Şehit Edilen Trabzon´lu Hemşerimiz Eren Bülbül´ün İsmi Bitlis Güroymak´ta Yaptırılan Bir Parka Verildi.

ŞEHİT EREN BÜLBÜL GÜROYMAK´TA YAŞAYACAK

11 Ağustos 2017 Tarihinde İlimiz Maçka İlçesinde teröristler ile çıkan Çatışmada güvenlik kuvvetlerine teröristlerin yerini göstermeye çalışırken kahpe kurşunu ile Şehit düşen kahraman vatan evladı Maçkalı yavrumuz Eren Bülbül Bitlis İli Güroymak İlçemizde bir ömür boyu yaşayacak.

Güroymak Kaymakamımız ve de Belediye Başkanımız Çaykara´lı Hemşerimiz Ufuk Özen Alibeyoğlu´nun talimatları ile Güroymak İlçemize yapılan çocuk parkına Trabzonlu Şehidimizin ismi verildi.

/resimler/2017-11/22/1402585188786.jpg

Şehit Eren Bülbül Parkı kısa bir süre önce Güroymak İlçemizde bulunan çocuklarımızın hizmetine açıldı.

EREN DEMEK MASUMİYET VE ÇOCUKLUK DEMEK

Çocuklarımızın bizim en değerli varlıklarımız olduklarını ifade eden Güroymak Kaymakamı Hemşerimiz Ufuk Özen Alibeyoğlu Güroymak İlçemizde Çocuk Parkının önemli bir eksiklik olduğunu gerçekleştirdikleri çalışmalar ile İlçemize modern bir çocuk parkı kazandırmış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

/resimler/2017-11/22/1403130195688.jpg

11 Ağustos 2017 tarihinde Maçka İlçemizde Şehit edilen Eren Bülbül´ün vatanını,milletini ve de bayrağını korumaya çalışırken henüz çocuk sayılabilecek bir yaşta şehit edildiğini ifade eden Kaymakam Alibeyoğlu  bu vesile ile Güroymak İlçemize yaptıkları Çocuk Parkına Trabzon´lu Şehidimizin ismini verdiklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir