Şehit Baş Komiser Ahmet Çamur Kabri Başında Anılıyor

Şehit Baş Komiser Ahmet Çamur Kabri Başında Anılıyor

Şehit Özel Harekât Baş Komiseri Ahmet Çamur, şahadetinin 5. Yıl dönümünde mezarı başında anılacak.

Şehit Özel Harekât Komiseri Ahmet Çamur, şahadetinin 5. Yıl dönümünde Soğanlı Mahallesi Üçdirek Mevkiinde bulunan   mezarı başında anılacak.

15 Ağustos 2015 tarihinde Hakkâri Şemdinli´de PKK´lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Trabzon Çaykaralı Özel Harekât Komiseri Ahmet Çamur için şahadetinin 5.Yılında 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 11.00’de mezarı başında anma programı düzenlenecek.

 Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit 19) salgın hastalığı ve Pandemi süreci dolayısı ile sınırlı katılım ile gerçekleştirilecek olan Programa, Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol, Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Çamuralı, Dernekpazarı Müftüsü  ve Çaykara Müftü Vekili  Mülatyım Bayındır ile vatandaşlar katılacak.

Bilindiği üzere 15 Ağustos 2015 tarihinde Hakkâri Şemdinli´de saat 17.30 sularında Şemdinli ilçe girişinde iş makinesiyle yolu kapatmak isteyen PKK´lılara müdahale eden özel harekât polislerine uzun namlulu silahlar ve roketatarla düzenlenen saldırıda, Özel Harekât Komiseri Çaykara Soğanlı Mahallesinden 45 yaşındaki Ahmet Çamur (45) ağır yaralanmıştı, Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan Çamur, yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olmuştu.

 Şehit Ahmet Çamur, 16 Ağustos 2015 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve binlerce kişinin katılımıyla Çaykara´da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanmıştı.



İlginizi Çekebilir