Şekersu ve Çamlıbel Mahallelerinden Deprem Bölgelerine Yardım Kamyonu

Şekersu ve Çamlıbel Mahallelerinden Deprem Bölgelerine Yardım Kamyonu

Çamlıbel Mahalle Muhtarlığı ve Şekersu Mahalle Muhtarlığı tarafından hazırlanan Yardım Kamyonu Deprem Bölgesine gönderildi.

Çamlıbel Mahalle Muhtarlığı ve Şekersu Mahalle Muhtarlığı tarafından hazırlanan Yardım Kamyonu  Deprem Bölgesine gönderildi.

Çaykara İlçesinden Deprem Bölgesine destekler hız kesmeden devam ediyor.Çaykara Kaymakamlığının Organizasyonunda Şekersu Mahalle Muhtarlığı  ile Çamlıbel Mahalle Muhtarlığı tarafından hazırlanan destek Yardım Kamyonu  Deprem Bölgesine gönderildi.

Şekersu Mahalle Muhtarı Mehmet Aygün ve Çamlıbel Mahalle Muhtarı Abdullah Kulaç,Deprem haberinin alınmasının ardından Çaykara İlçe Merkezinde oluşturmuş oldukları toplanma merkezinde vatandaşlardan gelen destekleri toplamaya başladılar.

Daha sonra ikili ilişkilerini de etkili kullanmayı başara iki Mahalle Muhtarı kısa bir süre içinde 1 Tır Kamyonu dolu malzemeyi toplamayı başardılar.

Neler yok ki gelen malzemeler arasında…İşte sadece birkaç tanesi:

1-Eldiven
2-mont 
3-Bot
4-Bere
5-Çocuklar için mont ve kışlık giysi
6-tüplü katalitik soba 
7-Tüp 
8-Battaniye
9-yatak
10-powerbank
11-gıda kolisi (konserve)
12-çocuk bezi
13-çocuk maması
14-Kadın pedi 
15-temizlik hijyen malzemesi

Şekersu Mahallesi Çamlıbel Mahallesi Yardım Kamyonu 11 Şubat 2023 Cumartesi günü Çaykara İlçesinden Deprem Bölgesine doğru hareket etti.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Şekersu Mahallesi Muhtarı Mehmet Aygün ve Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç Yardım Kamyonunu Çaykara İlçesinden Deprem Bölgesine doğru yolcu ettiler.

KAYMAKAM GÜZEL-DUYARLILIKLARINDAN DOLAYI MUHTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Millet olarak tarihimizin en büyük facialarından bir tanesi ile karşı karşıya olduğumuzu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Millet olarak en önemli özelliklerimizden bir tanesinin paylaşma ve dayanışma olduğunu 6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizde meydana gelen depremin tüm toplumumuzu bir kere daha tek yürek haline getirdiğini ve toplumumuzda herkesin imkanları ölçüsünde depreme koştuğunu sözlerine ekledi.

Çaykara İlçesinin her konuda olduğu gibi deprem konusunda da duyarlılığını en üst seviyede gösterdiğini anımsatan Kaymakam Muhammet Güzel,Çaykara insanının günlerdir tek yürek halinde Toplanma Merkezi olarak belirlenen Çaykara Gençlik Merkezine koşarak depremde zarar gören vatandaşlarımızın yanında yer aldığını,Şekersu Muhtarımız Mehmet Aygün ile Çamlıbel Muhtarımız Abdullah Kulaç’ın da bu örnek çalışma ile kampanyaya mükemmel bir destek sağladıklarını bu anlamda bu örnek ve duyarlı Muhtarlarımıza Çaykara Kaymakamı olarak teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir