Şekersu'da Korona Dayanışması

Şekersu

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs(Covit 19) salgıonı sebebi ile Ülkemizde ve tüm dünyada çeşitli önlemler alınırken İlçemiz Şekersu Yaylasında da örnek bir dayanışma yaşandı

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs(Covit 19) salgını sebebi ile Ülkemizde ve tüm dünyada çeşitli önlemler alınırken İlçemiz Şekersu Yaylasında da örnek bir dayanışma yaşandı.

Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün ve Şekersu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hulusi İlhan tarafından Şekersu Mahallesi sakinlerinin tüm ihtiyaçları 24 saat boyunca karşılanıyor.

Şekersu Mahallesi Whatsap grubu oluşturan ve Şekersu Mahallesinde ikamet eden Tüm Vatandaşların telefon numaralarını bu gruba kaydeden Muhtar Aygün ve Başkan İlhan vatandaşlardan gelen talepler üzerine anında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak sureti ile Mahalle sakinlerine hizmet veriyor.

Ayrıca vatandaşların İlçe ve İlden ihtiyaçları da imkânlar ölçüsünde Muhtar ve Başkan tarafından karşılanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Yardım kampanyası kapsamında yardım yapmak isteyen vatandaşlar taleplerini gruba yazıyor. Vatandaşların kapılarına kadar giden Muhar Mehmet Aygün ve Dernek Başkanı Ahmet Hulusi İlhan vatandaşların yardımlarını alarak bankaya yatırıyor ve dekontlarını vatandaşa getiriyorlar.

 



Anahtar Kelimeler: Şekersu' Korona Dayanışması

İlginizi Çekebilir