Selma İle Ahmet'ten Ömürlük İmza

Selma İle Ahmet

Demirli Mahallesinden Selma Uzan ile Elmalı Mahallesinden Ahmet Mutlu Uzungöl’de gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa EVET dediler.

İlçemiz Demirli Mahallesinin ve Uzungöl’ün sevilen esnaflarından Nazmiye & Dursun Uzan çiftinin dünyalar güzeli kızları Selma ile Çaykara İlçesinin sevilen esnaflarından Sultaniye & Mursel Mutlu çiftinin yakışıklı oğulları Ahmet’in düğün törenleri muhteşem bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşti.

10 Ekim 2021 Pazar Akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Işıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Savaş Dündar,Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz, ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Pandemi Kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen düğün töreninde maske ve sosyal mesafe kuralına azami dikkat edildi. Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Trabzon HAY Organizasyon İlahi ekibi ile Trabzon Semazen ekibi sahne alarak birbirinden güzel ilahiler ve semazen gösterileri ile gönülleri fethetmeyi başardılar.

Damat Ahmet Mutlu’nun Hocaları Recep Kahvecioğlu ve Necmettin Tekin tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve Dini Sohbet  düğün törenine katılan davetliler tarafından keyifle dinlendi.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde daha sonra Yaş Pasta ve Takı Töreni gerçekleştirildi.Özellikle Takı Töreni esnasında davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftlerin mutluluklarını paylaşırken maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat edildi ayrıca gelin ve damadın aile bireyleri dışında diğer misafirlerin gelin ve damada takı takmasına izin verilmedi.Takılar sepete konuldu ve misafirler gelin ve damadı karşıdan selamlayarak tebrik ettiler. Genç çiftlerin Düğün Töreni çekilen aile fotoğrafları ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararları ile evlilik kararı alan Selma & Ahmet  Mutlu çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Selma Ahmet' Ömürlük

İlginizi Çekebilir