Selma İle İbrahim Ethem'den Ömürlük İmza

Selma İle İbrahim Ethem

Çaykara Köseli Mahallesinden İbrahim Ethem Atmaca ile yine İlçemiz Ulucami (Zeno) Mahallesinden Selma Yaktı muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

31 Ekim 2021 Pazar günü Uzungöl Aygün Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşti.Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Işıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Savaş Dündar ile Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen genç çiftlerin düğün törenlerine katılarak mutluluklarını paylaştılar.

Damadın babası Ahmet Atmaca’nın tatlı heyecanı gözlerden kaçmazken düğün boyunca misafirleri ile yakından ilgilenmesi düğün törenine katılan davetliler tarafından takdir edildi.

Genç çiftlerin düğün töreni pandemi kuralları çerçevesinde maskeli bir şekilde ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Gelin ve damadın giriş dansı ile başlayan Düğün Töreninde Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmez ismi Erol Akyüz ile Kemençe’de Dursun Akyüz sahne alarak davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Eçinos genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne alarak  düğün törenine katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar. Ulusal Müzik Dünyasının çok beğenilen Kaval Üstatlarından Nurettin Kahveci her zaman olduğu gibi muhteşem kavalı ile davetlilerin gönüllerince bir akşam yaşamalarını sağladı.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem genç çiftleri tebrik ettiler hem de mutluluklarına tanıklık ettiler. Genç çiftlerin düğün töreni takı töreninden sonra da devam ederken gecenin ilerleyen saatlerinde çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını vererek evlenme kararı alan Selma & İbrahim Ethem Atmaca çiftini bu anlamlı kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Selma İbrahim Ethem' Ömürlük

İlginizi Çekebilir