Sema Dertli Trabzon İl Dördüncüsü

Sema Dertli Trabzon İl Dördüncüsü

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Sema Dertli “Akif’e Yolculuk” Adlı Şiir Okuma Yarışmasında Trabzon İl Dördüncüsü oldu.

12 Mart İstiklal Marşının kabul edilişinin 101. Yıl dönümü ve İstiklal Marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Yüreklerde Akif,Dillerde Hürriyet ve İstiklal Marşı’nın Kabulü” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Akif’e Yolculuk konulu şiir okuma yarışması gerçekleştirildi.

Şiir Okuma Yarışmasında Çaykara Birincisi olan Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sema Dertli Trabzon İl Finallerinde Çaykara İlçesini temsil etme hakkı kazandı.

Yarışmanın Trabzon İl Finali 9 Mart 2022 Çarşamba Günü Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.Çaykara’lı öğrenci Sema Dertli  göstermiş olduğu muhteşem sahne performansı ve okuduğu şiire olan hakimiyeti ile 198 İlçe Birincisi arasından dördüncü seçilerek Çaykara ilçesine farklı bir gurur yaşattı.



Anahtar Kelimeler: Dertli Trabzon Dördüncüsü

İlginizi Çekebilir