Semiha Sena İle Emre'den Ömürlük İmza

Semiha Sena İle Emre

İlçemiz Eğridere Mahallesinden Harita Mühendisi Emre Boz ile Ankara’dan Semiha Sena Koç Çaykara’da gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz’un oğlu Emre ile Ankara’dan Semiha Sena Koç’un düğün törenleri kalabalık bir katılım ile gerçekleşti.

17 Temmuz 2022 Pazar akşamı Çaykara Kale Alabalık Tesislerinde gerçekleştirilen Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demircioğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden İrfan Topal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri Resmi Nikah töreni ile başladı. Gelin Semiha Sena Koç’un nikah şahitliği Rümeysa Koç tarafından gerçekleştirilirken Damat Emre Boz’un nikah şahitliğini ise Eren Boz yaptı. Genç çiftlerin resmi nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyılırken evlilik cüzdanı ise gelin Semiha Sena Boz’a takdim edildi.

Dini tören şeklinde gerçekleştirilen düğün töreninde Çaykara Merkez Camii İmam Hatibi Ahmet İnce tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken  Çaykara Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Süleyman Yıldırım tarafından ilahiler okundu. Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak’ın Evlilik ile ilgili sohbeti ile devam eden düğün töreni Çaykara Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Süleyman Yıldırım tarafından gerçekleştirilen dua ile sona erdi.

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreni esnasında düğün törenine katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin düğün törenleri havai fişek gösterisi ve aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını vererek evlenen Semiha Sena & Emre Boz çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık, mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Semiha ' Ömürlük

İlginizi Çekebilir