Sevdenur Uygun Trabzon Şampiyonu

Sevdenur Uygun Trabzon Şampiyonu

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından UzaktaykenDeYakınız projesi kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri için hazırlanan Trabzon ve Trabzonspor konulu yarışmada Zeki Bilge Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi Sevdenur Uygun Trabzon Birincisi oldu

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından UzaktaykenDeYakınız projesi kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri  için hazırlanan Trabzon ve Trabzonspor konulu yarışmada Zeki Bilge Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi Sevdenur Uygun Trabzon Birincisi oldu

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlkokul ve ortaokul Öğrencileri arasında “UzaktaykenDeYakınız”Projesi kapsamında gerçekleştirilen actionbound oyununda Zeki Bilge Ortaokulu 6.Sınıf Öğrencisi Sevdenur Uygun Trabzon Şampiyonu oldu.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Pandemi süreci boyunca öğrencilere yönelik gerçekleştirilen ve öğrencilerin Ramazan Bayramını evlerinde mutlu ve huzurlu geçirmeleri amacı ile hazırlanan KAREKOD'u okut actionbound oyununa öğrenciler yoğun bir ilgi gösterdiler.

Yarışma kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında sorulan tüm sorulara doğru cevap veren ve verilen 6 görevi başarı ile yerine getiren öğrencilerin başarıları değerlendirildi ve Trabzon ilinde dereceye girmeyi başaran 5 öğrenci belirlendi.

İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulu 6. Sınıf  Öğrencilerinden Sevdenur Uygun Trabzon İlinde dereceye girmeyi başaran 5 öğrenciden bir tanesi olmayı başardı.

İşte Trabzon İlinde Dereceye girmeyi başaran öğrenciler:

1-Sevdenur Uygun

2-Bade Çelik

3-Asude Şahin

4-Elfin Serra Dere

5-Atilla Demir Gören

ÖDÜLLER EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞINDA

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı başında verilecek.



Anahtar Kelimeler: Sevdenur Uygun Trabzon Şampiyonu

İlginizi Çekebilir