Sevgi İle Deniz´den Muhteşem Nişan

Sevgi İle Deniz´den Muhteşem Nişan

Uzungöl Mahallesinden Sevgi Soylu İle Deniz Duran Muhteşem Bir Tören İle Nişanlandılar.

DENİZ İLE SEVGİ´DEN MUHTEŞEM NİŞAN

Uzungöl Alçakköprü Mahallesinden Mustafa Soylu´nun Dünyalar güzeli kızı Sevgi ile Uzungöl Filak Mahallesinden Hacı Mehmet Duran(Devranoğlu)´ın Torunu,Ahmet,Zihni ve Almanya´da ikamet eden Şaban Duran´ın yeğenleri,İnceli Mahallemizden İsmail Manap(Kasap)´ın yeğeni,Bir süre önce kaybettiğimiz Uzungöl´ün gülen yüzü harbi delikanlısı Hilmi Duran´ın yakışıklı Oğlu Deniz Uzungöl´de nişanlandılar.

28 Eylül 2016 Çarşamba Günü Uzungöl Aygün Motel´de düzenlenen Nişan Törenine Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ile kalabalık bir davetli  topluluğu katıldı.

/resimler/2016-9/29/0907107853638.jpg

Genç Nişanlıların şıklıkları ile göz kamaştırdıkları düğün töreninde gençlerin  tüm masaları dolaşarak nişan törenine katılan tüm davetlilere tek tek teşekkür etmeleri düğüne katılan davetliler tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Uzungöllü Sanatçılar Erol Akyüz ile Ahmet Karaca´nın sahne aldığı Nişan Töreninde sanatçıların çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler saatlerce ve de gönüllerince eğlenme imkanı buldular.

/resimler/2016-9/29/0908171604609.jpg

Genç Çiftlerin Nişan Yüzükleri Gelinin Babası Mustafa Soylu,Damadın Amcası Şaban Duran ve Damadın Dayısı İsmail Manap tarafından takıldı.Nişan Kurdelesi ise Dayı İsmail Manap tarafından kesildi.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden nişan töreninde özellikle takı töreni esnasında nişana katılan davetliler genç çiftleri tebrik edebilmek ve de bu mutlu anlarını paylaşabilmek için uzun kuyruklar oluşturdular.

/resimler/2016-9/29/0909120511894.jpg

Değişik oyun havaları ile gecenin geç saatlerine kadar devam eden nişan töreni fotoğraf çekimi ve de muhteşem bir havai fişek gösterisi ile son buldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak evlilik yolunda ilk adımlarını atarak nişanlanan Sevgili Sevgi Soylu ile Sevgili Deniz Duran´ı bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor Allah Tamamına Erdirsin bir an önce düğünlerinde de genç çiftlerimizin yanlarında olalım diyoruz.



Anahtar Kelimeler: Sevgi Deniz Muhteşem Nişan

İlginizi Çekebilir