Sevgi Eli Derneği Yeni Yönetim Kurulunu Seçti

Sevgi Eli Derneği Yeni Yönetim Kurulunu Seçti

Sevgi Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gerçekleştirmiş olduğu Olağan Genel Kurul ile yeni yönetim kurulunu seçti.

4 Temmuz 2021 Pazar Günü Uzungöl’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da tek aday olarak seçime giren Ali Zeyrek ve Listesi yeniden Yönetim Kuruluna seçildiler.

Sevgi Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

YÖNETİM KURULU

.Ali Zeyrek
. Mustafa Zengin
. Salih Zeyrek
. Uğur Genel
. Mustafa Zeyrek
DENETİM KURULU

. Muhammet Ali Aygün
. Hanefi Tok
. Mehmet Akıncı
. Sefa Kalkan
. Metin Karaboğa

SEVGİ ELİ DERNEĞİNDEN BAŞKAN TOK’A ZİYARET

Genel Kurul sonrasında Sevgi Eli Derneğinin yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret erttiler.

SEVGİ ELİ DERNEĞİ’Nİ ANIMSAYALIM

Amacını çocukların Eğitimi ve insanlığa hizmet olarak belirleyen Sevgi Eli Derneği Başkan Ali Zeyrek yönetiminde başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere Ülkemizin değişik yerlerinde bulunan yardıma muhtaç öğrencileri tespit ediyor.Daha sonra hayırsever İş Adamları ile görüşen Ali Zeyrek ve ekibi Hayırsever İş Adamlarından topladıkları bu yardımları Ülkemizi bir karınca gibi karış karış dolaşarak yardım yapılacak çocuklara ulaşıyor ve topladıkları yardımları çocuklara ulaştırıyorlar.

Ayrıca çocuklar ile aralarında mükemmel bir gönül bağı oluşturan Sevgi Eli Derneği gerçekleştirmiş olduğu çeşitli organizasyonlar ile Doğu ve Güneydoğu  Anadolu Bölgesinde bulunan çocukları gezi yolu ile Trabzon’a getiriyor,hem Karadeniz’in tarihi ve turistik yerlerini gezdiriyor hem de Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi arasında muhteşem bir gönül köprüsü oluşturuyor.



Anahtar Kelimeler: Sevgi Derneği Yönetim Kurulunu Seçti

İlginizi Çekebilir