Sevgi Eli Derneğinden Öğrencilere Tatil Hediyesi

Sevgi Eli Derneğinden Öğrencilere Tatil Hediyesi

Çaykara Sevgi Eli Derneği tarafından Çaykara İlçesinin tüm mahallerinde bulunan Camilerde Kur’an Eğitimi gören öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı

Yaz Tatili olması ve öğrencilerin büyük bir bölümünün Kur’an Eğitimi almak üzere Camilerde Kurslara devam etmesi sebebi ile Çaykara İlçesinde bulunan tüm Mahallelerdeki camileri ziyaret eden Sevgi Eli Derneği Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak öğrenciler ile sohbet ettiler.

Ziyaretlere Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya,Sevgi Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeyrek ile Sevgi Eli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Ali Aygün katıldılar.

Sevgi Eli Derneği’ne bu anlamlı çalışmada Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Uzungöl İnan Kardeşler ile Uzungöl Önal Market destek sağladı.

Belediye Başkanı Hanefi Tok ve beraberindeki heyeti karşılarında gören Kur’an Kurslarında öğrenim gören çocuklar hem bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldular hem de almış oldukları çeşitli hediyeler ile mutlulukları ikiye katlandı.

SEVGİ ELİ DERNEĞİ’Nİ ANIMSAYALIM

Amacını çocukların Eğitimi ve insanlığa hizmet olarak belirleyen Sevgi Eli Derneği Başkan Ali Zeyrek yönetiminde başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere Ülkemizin değişik yerlerinde bulunan yardıma muhtaç öğrencileri tespit ediyor.Daha sonra hayırsever İş Adamları ile görüşen Ali Zeyrek ve ekibi Hayırsever İş Adamlarından topladıkları bu yardımları Ülkemizi bir karınca gibi karış karış dolaşarak yardım yapılacak çocuklara ulaşıyor ve topladıkları yardımları çocuklara ulaştırıyorlar.

Ayrıca çocuklar ile aralarında mükemmel bir gönül bağı oluşturan Sevgi Eli Derneği gerçekleştirmiş olduğu çeşitli organizasyonlar ile Doğu ve Güneydoğu  Anadolu Bölgesinde bulunan çocukları gezi yolu ile Trabzon’a getiriyor,hem Karadeniz’in tarihi ve turistik yerlerini gezdiriyor hem de Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi arasında muhteşem bir gönül köprüsü oluşturuyor.

 



İlginizi Çekebilir