Sevgi Eli Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Sevgi Eli Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Uzungöl Sevgi Eli Derneği üç örnek çalışmanın daha altına imza atmayı başardı.

Çaykara İlçesi ile Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde öğrenim gören öğrenciler arasında bir gönül köprüsü kurma hedefi ile çalışmalarına devam eden Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Sevgi Eli Projesi kapsamında yine örnek çalışmaların altına imza atmayı başardı.

Hayırsever Bürokrat ve İş Adamlarının destekleri ile Çaykara İlçesi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi arasında Gönül Köprüsü kurmayı başaran Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği bu defa üç farklı etkinliğin altına imzasını attı.

VAN GÜRPINAR BOZYİĞİT ORTAOKULUNUN MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sevgi Eli ekibi tarafından Van İli Gürpınar İlçesi Bozyiğit ortaokuluna ulaşıldı.Okul İdarecileri ve öğretmenler,Okulun en önemli ihtiyacının öğrenciler için bir mezuniyet töreni yapmayı planladıklarını ancak imkanlarının buna izin vermediğini söylediler.

Bu talep üzerine yola çıkan Sevgi Eli Ekibi öğrencilerin kıyafetlerinden organizasyonuna ve mezuniyet törenine kadar tüm çalışmaları tek başına gerçekleştirdi ve öğrencilere muhteşem bir mezuniyet töreni gerçekleştirerek Çaykara ile Van arasında sağlam bir gönül köprüsü oluşturdu.

ŞIRNAK UÇARLI İLKOKULUNUN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANDI

Şırnak İli Uçarlı İlkokulu Ortaokuluna ulaşan Sevgi Eli Ekibi Okul yöneticisi ve öğretmenlerden okulun ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı.Daha sonra Hayırsever İş Adamlarından sağlamış olduğu destek ile;

-Okulun bir senelik Temizlik Malzemesi ihtiyaçlarını

-Okulun bir senelik kırtasiye ihtiyacını

-Öğrenciler için Guaj boya seti ve kuru boya setleri

-Öğrenciler için Abaküs ve yapbozlar

-Okulun bir senelik akıllı tahta kalemleri ve tebeşir ihtiyacı

-Oyun hamuru,parmak oyunu

-Mantar Pano ve harf rakam kartları

-Öğrenciler için kırtasiye ihtiyaçları ve İngilizce öğrenme kartları

-Açıölçer,iletki,cetvel,pergel,gönye

-Cebir karoları,izometrik kağıt,geometrik şekiller

-Mikroskop,Dünya Küreleri ve iskeletler

-Deney Tüpleri ve deney ocakları

-Asit ve buz ayıraçları

ERZURUM YUKARI SÖYLEMEZ KÖYÜ İLKOKULU ORTAOKULUNA HİKAYE KİTAPLARI

Erzurum Yukarı Söylemez Köyü  İlkokulu Ortaokulu ile iletişime geçen Sevgi Eli Ekibi okulun en önemli ihtiyacının hikaye kitapları olduğunu öğrendi.

Hayırsever İş Adamlarının destekleri ile yüzlerce hikaye kitabı okula gönderildi.Öğrencilerin hikaye kitaplarını okurken paylaşmış oldukları güzellik fotoğrafları ise Sevgi Eli ekibinin çalışmasının güzelliğini bir kere daha ortaya koydu.

Çaykara Belediyesi ve Çaykara Kaymakamlığının Ortak Organizasyonu çerçevesinde Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından organizasyonu  gerçekleştirilen Sevgi Eli  Projesi gerçekleştirmiş olduğu çeşitli çalışmalar ile bir kere daha öğrencilerin ve bölge halkının gönüllerini fethetmeyi başardı.

SEVGİ ELİNİ ANIMSAYALIM

Yaklaşık 10 senedir gerçekleştirilen ve de Şirin İlçemiz Çaykara İle Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan okullarımız arasında bir gönül köprüsü kurmayı hedefleyen Sevgi Eli Projesi başlangıçtan bu yana  Çaykara Belediyesi ve de Çaykara Kaymakamlığı tarafından ortak olarak  hazırlanıyor.

Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneğinin altyapısını ve de Organizasyonlarını gerçekleştirdiği Proje bu sene de Çaykara Belediyesi ve de Çaykara Kaymakamlığı tarafından ortak olarak hazırlandı.

Projeye Trabzon Valiliği,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı ile Çaykara İlçe Başkanlığı,İstanbul Arnavutköy Belediyesi ve de Belediye Başkanı Çaykara´lı Hemşerimiz Haşim Baltacı,İstanbul Güngören Belediyesi,İş Adamı ve de Ak Parti Trabzon Gençlik Kolları Eski Başkanı Mehmet Karoğlu,Başta Sezgin Motel ve de İnan Kardeşler olmak üzere Uzungöl´de bulunan Turizm İşletmeleri ve de hayırsever İş Adamları ve de vatandaşlarımızın katkıları ile gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN ZEYREK HER GÜN BÜYÜYORUZ

Hayırsever tüm Kurum,Kuruluş ve de İş Adamlarımızı Projelerine destek vermeye davet eden Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Zeyrek Projelerinin gün geçtikçe inanılmaz destek ile çok büyüdüğünü ve de çok kısa biz zamanda Ulusal bir Proje olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Sevgi Eli ekibi olarak senelerdir Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir çok öğrencinin yüreğine dokunmaya çalıştıklarını ve Çaykara ile aralarında Gönül Köprüsü kurmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Ali Zeyrek son çalışmalarında ise Van Gürpınar Bozyiğit Ortaokulunun mezuniyet organizasyonunu,Şırnan Uçarlı İlkokulu Okul ve öğrenci ihtiyaçlarını ve Erzurum Yukarı Söylemez Köyünün ise hikaye kitapları ihtiyaçlarını karşılayarak üç farklı şehirdeki çocuklarımızın yüreklerine dokunabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Sevgi Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

İlginizi Çekebilir