Sevgi Eli Projesinden Çaykara'ya Eğitim Desteği

Sevgi Eli Projesinden Çaykara

Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından Çaykara İlçesinde bulunan okullara temizlik malzemesi desteği gerçekleştirildi.

Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından çalışmaları gerçekleştirilen ve Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından desteklenen Sevgi Eli Derneği bundan önceki senelerde olduğu gibi 2022 yılında da Doğu v e Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki onlarca okula ulaşarak binlerce öğrencinin yüreğini fethetmeye hazırlanıyor.

22 Kasım 2022 tarihinde Çaykara İlçesinden yola çıkacak olan Sevgi Eli Derneği pilot bölge olarak belirlenen 10 ilde bir çok köy okuluna ulaşarak öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmaya çalışacak.

Sevgi Eli Derneği Proje kapsamında Çaykara İlçesini de unutmadı.Çaykara İlçesinde bulunan tüm okulları tek tek gezen Dernek Başkanı Ali Zeyrek ile Çaykara Belediyesi  Özel Kalem Müdürü TÜGVA İlçe Başkanı Berat Tosun Çaykara İlçesinde bulunan tüm okulları dolaşarak temizlik malzemelerini teslim ettiler.

Makine tursili, çamaşır suyu, yüzey temizleyici, sıvı el sabunu gibi temizlik malzemelerinden oluşan Temizlik Malzemesi setleri okullara ulaştırılırken Okul Yöneticileri bir yandan bu temizlik malzemeleri için Sevgi Eli Derneğine teşekkür ettiler bir yandan da bu malzemelerin yeterli olmadığını,temizlik malzemesi desteğinin devam etmesi gerektiği talebini Sevgi Eli Derneğine ilettiler.

Dernek Başkanı Ali Zeyrek okullara ve öğrencilere destek olmanın temel amaçları olduğunu Çaykara İlçesinde okullardan gelen bu destek çağrısına Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği olarak kayıtsız kalamayacaklarını ve temizlik malzemesi desteğinin devam edeceğini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir