Sevgi İle Uğur'dan Düğüne Davet

Sevgi İle Uğur

Uzungöl Mahallesinden Sevgi İlhan ile Uğur Genel hayatlarını birleştirmeye hazırlanıyorlar.

Uzungöl Mahallesinden Sevgi İlhan ile Uğur Genel hayatlarını birleştirmeye hazırlanıyorlar.

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Sevgi İlhan ile Uğur Genel  Trabzon ve Uzungöl’de  gerçekleştirecekleri Kına ve Düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe imza atmaya hazırlanıyorlar.

Uzungöl Mahallesinin Genç Turizmcilerinden İlhan Otel Sahibi Nezaket  & Hayrullah İlhan   çiftinin dünyalar güzeli kızları,Sevgi İlhan ile Uzungöl’ün Genç Turizmcilerinden Ayşe & İsmail Genel çiftinin yakışıklı oğlu Uğur Genel sevdiklerine şu şekilde sesleniyorlar.

“Bir Ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız ömrümüzün bu en özel günlerini siz sevgili dostlarımız ile paylaşmak mutluluğumuzu pekiştirecektir.Kına ve Düğün Törenlerimizde tüm Gönül dostlarımızı yanımızda görmek bizleri çok mutlu edecektir.

Damat Adayı Uğur Genel Uzungöl’ün genç İş Adamlarından Mustafa Zengin(Ğalaş)’ın yeğeni,Gelin Adayı Sevgi İlhan izse Uzungöl’ün sevilen Turizm İşletme Sahiplerinden Mehmet İlhan’ın yeğenidir.

Gelinin Babası Uzungöl’lü Genç İş Adamı Hayrullah İlhan  ile Damadın Babası İsmail Genel  gazetemize yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler.

İlhan ve Genel  aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturmanın içerisindeyiz.Bu tatlı telaşın içinde imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşabilme ve ömrümüzün en mutlu anlarında yanımızda yer alarak mutluluğumuzu paylaşabilme gayreti içerisinde olmaya çalıştık.

Ancak bu tatlı koşuşturma süreci içerisinde yine de ulaşamadığımız kıymetli gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesinde düğün haberimizi gören tüm gönül dostlarımızın bu düğün haberini bir Düğün Davetiyesi olarak kabul ederek 27 Nisan 2023 Perşembe akşamı saat 19.00’da Trabzon Dündar Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan Kına Töreni ve ,30 Nisan 2023 Pazar Günü ise Uzungöl Sezgin Otel’de saat 19.00’da gerçekleştirecek olduğumuz, düğün törenlerimizde aramızda görmekten çok büyük bir onur ve mutluluk duyacağız.

KINA

TARİH:27 Nisan 2023 Perşembe 

SAAT:19.00

YER:Trabzon Dündar Düğün Salonu

DÜĞÜN

TARİH:30 Nisan 2023 Pazar

SAAT:19.00

YER:Sezgin Otel Uzungöl



Anahtar Kelimeler: Sevgi ' Düğüne Davet

İlginizi Çekebilir