Seyfettin Çakıral'dan Trabzonspor'a Türkü

Seyfettin Çakıral

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Çaykara’lı Hemşerimiz Seyfettin Çakıral’ın yeni Albümü Vurun Vurun Kıralım büyük ilgi görüyor.

2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık sezonunda en yakın rakibinin 11 puan önünde emin adımlar ile şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor Futbol takımına bir destek de Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Seyfettin Çakıral’dan geldi.

Ulusal Müzik dünyasında Karadeniz Müziğini büyük bir başarı ile temsil eden Sanatçı Seyfettin Çakıral Trabzonspor tutkusunu bir kere daha ortaya koydu ve çıkarmış olduğu yeni klibi ile müzik dünyasındaki yerini almayı başardı.

Örnek Sanatçı kimliğinin yanı sıra Trabzonspor’a olan düşkünlüğü ve Trabzonspor sevdası ile de tanınan Sanatçı Seyfettin Çakıral daha önce de bir çok defa Trabzonspor ile ilgili kendi yazdığı türküleri seslendirmiş ve bu türkülere albümlerinde çok sayıda yer vermişti.

2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık sezonunu da boş geçmeyen Sanatçı Seyfettin Çakıral çıkardığı yeni albümü ile gönül verdiği takım aracılığı ile hayranlarına seslendi ve Trabzonspor sevdalılarının duygularına tercüman olmuş oldu.

ÇAYKARA’NIN HER ETKNLİĞİNDE VAR

Yaklaşık 30 seneyi aşkın bir süredir sahnelerde olan ve bulunduğu her ortamda Çaykara İlçesine olan bağlılığını dile getiren,çıkarmış olduğu klipleri Çaykara İlçesinde çekerek Çaykara İlçesinin kültürel ve doğal  güzelliklerini klipleri aracılığı ile Müzik Dostları ile paylaşan Sanatçı Seyfettin Çakıral İlçemiz Köknar Mahallesinden.

Çaykara İlçesi ile ilgili gerçekleştirilen tüm etkinlik ve organizasyonlara aktif olarak katılan Sanatçı Seyfettin Çakıral,Çaykara insanı ile birlikte olmaktan çok büyük bir keyif alıyor.2021 Yılı Yaz sezonu boyunca Uzungöl’de Çadır Cafe’de her akşam canlı müzik programları ile hayranları ile buluşan Sanatçı Seyfettin Çakıral programlarında hem hayranları ile sahne anlamında birlikte olurken hem de Bölgenin Turizm Alternatifinin çeşitlendirilmesi ve müzik organizasyonlarının Uzungöl’de düzenli olarak gerçekleştirilmesi anlamında çok önemli bir eksikliği de gidermiş oldu.

Sanatçı Çakıral’ın bundan sonraki senelerde de Uzungöl’de yaz sezonları boyunca Müzik Dostları ile buluşması bekleniyor.



İlginizi Çekebilir