Şeyma Nur ve Hakan´dan Mutluluk Türküsü

Şeyma Nur ve Hakan´dan Mutluluk Türküsü

Uzungöl Çamlık Mahallesinden Hakan Alibeyoğlu ile Aslen Gümüşhane´li olan ve İstanbul´da ikamet eden Şeyma Nur Küçük 16 Haziran Pazar Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen dillere Destan Muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa EVET

HAKAN İLE ŞEYMA´DAN MUTLULUK TÜRKÜSÜ

Uzungöl Çamlık Mahallesinden Hakan Alibeyoğlu ile Aslen Gümüşhane´li olan ve İstanbul´da ikamet eden Şeyma Nur Küçük  16 Haziran Pazar Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen dillere Destan Muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa EVET dediler.

Çamlık Mahallesinin en sevilen İsimlerinden Uzungöl Belediyesinden Emekli Abdülaziz Aygün´ün Torunu olan Özel Harekat Polisi Hakan Alibeyoğlu ile Hemşire Şeymanur Küçük´ün Düğün Törenlerinde Salon adeta doldu taştı./resimler/2019-6/17/1103288972065.jpgDüğün Törenine Köseli Köyü Muhtarı Mustafa Özen,Gelin Şeymanur Küçük´ün İstanbul ve Gümüşhane´den gelen misafirleri,Trabzon ve Çevre İl ve İlçelerden gelen misafirler ve Uzungöl´den düğüne katılan Misafirler ile genç çiftlerin Düğün Törenleri Muhteşem bir katılım ile gerçekleşti.

SEZGİN OTEL YENİ YÜZÜ İLE BÜYÜLEDİ

2018 Yılı Turizm sezonunun sona ermesi ile birlikte Tadilata giren Uzungöl´ün Es Eski Turizm İşletmelerinden Sezgin Otel 2019 Turizm sezonuna yeni yüzü ile güldü

Yenilenen ve Tasarımı değiştirilen yeni Düğün Salonu görsel efekleri ile adeta göz kamaştırdı.

BAYRAK EŞLİĞİNDE SEZGİN OTEL´E GİRİŞ

Gelin ve Damat Gelin Arabasından indikten sonra Arkadaşları tarafından hazırlanan Sürpriz ile Gelin Odasına Kadar Bayrağımız Eşliğinde yürüdüler

SALONDA MUHTEŞEM SÜRPRİZ

Damat Hakan Alibeyoğlu´nun Organizasyonu ile Gelin Ve Damat Salona Girerken arkadaşları tarafından Bayrağımız ile karşılandılar.Bu tatlı sürpriz davetliler tarafından ayakta alkışlandı./resimler/2019-6/17/1104582411485.jpgGiriş Müziğinin ardından ise Bayrağımız Gelin ve Damat tarafından öpülerek Nikah Masasının üzerine yerleştirildi

GİRİŞ DANSI BÜYÜLEDİ

Gelin ve Damnat tarafından Giriş Dansı ile başlayan Düğün Töreninde Giriş Dansına diğer Çiftlerin de eşlik etmesi ile ortaya renkli ve güzel görüntüler çıktı.

MÜZİKTE EROL AKYÜZ VE SALİH BAĞDATLI

Uzungöl Düğün lerinin vaz geçilmeyen tek ismi Erol Akyüz ile Salih Bağdatlı Müzik ekibinde yer aldılar.Sanatçıların çaldıkları birbirinden güğzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

HİKMET ALİBEYOĞLU UNUTULMADI

Uzungöl´ün en mert en yiğit delikanlılarından Merhum Hikmet Alibeyoğlu Düğünde unutulmadı.Merhum Alibeyoğlu´nun Ruhuna Fatiha okundu.

DAMAT´TAN DEDE´YE MUHTEŞEM SÜRPRİZ

Damat Hakan Alibeyoğlu kendisini okutan,büyüten askerliğini yaptıran ve de evlendiren Biricik dedesi Abdülaziz Alibeyoğlu ve Anneannesine sahnede teşekkür etti./resimler/2019-6/17/1105325536887.jpgSahnede Mikrofonu eline alan Damat Alibeyoğlu´nun konuşması esnasında dede Abdülaziz Alibeyoğlu göz yaşlarına hakim olamadı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ BÜYÜLEDİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde Yaş pasta kesildikten sonra Gelin ve Damadın önce Damadın Dedesi ve Anneannesine sonra Damadın Annesine,ardından ise Gelinin anne ve babasına kendi elleri ile yaş pasta ikramında bulunmaları davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

/resimler/2019-6/17/1106153037834.jpgTakı Töreninde i,se Düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklkarını paylaşmış oldular.

OYUN HAVALARI İLE MUHTEŞEM EĞLENCE

Özellikle Düğüne Uzungöl dışından katılan Davetliler Sanatçı Erol Akyüz tarafından çalışan birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

MUSTAFA ERGİN KAVALI İLE AĞLATTI

Uzungöl´ün yetiştirdiği en önemli Kaval Üstatlarından Mustafa Ergin tarafından çalınan Ağıt havası salonda hüzünlü bir ortam oluşturdu.

Daha sonra ise kaval eşliğinde çalınan oyun havaları ile düğüne katılan orta yaş grubu muhteşem bir horon ile izleyicileri büyüledi.

AİLE FOTOĞRAF ÇEKİMİNDE MUHTEŞEM KALABALIK

Düğünün son bölümünde ise Aile Fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.

50 Senedir Çaykara İlçemizin Fotoğraf Yükünü sırtında taşıyan Fotoğrafçı Yusuf Başoğlu tarafından gerçekleştirilen Fotoğraf çekimleri renkli ve güzel görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

/resimler/2019-6/17/1106582413595.jpg

Gelin ve Damadın Ai,le yakınlarının yanı sıra Gelin ve Damadın arkadaşları ve düğüne ka

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Düğün Töreninin hemen ardından ise gece saat 23.30 sularında Düğün Salonunun bahçesinde gerçekleştirilen Havai Fişek Gösterileri renkli görselleriş ile davetlileri adeta büyüledi

DİNİ NİKAH EVDE KIYILDI

Genç Çiftlerimizin Dini Nikah Törenleri ise Damadın Dede Evinde gerçekleştirildi.

Haber:Hilmi Kanık



İlginizi Çekebilir