SGK´dan Çaykara´ya Mobil Hizmet

SGK´dan Çaykara´ya Mobil Hizmet

Sosyal Güvenlik Kurumu Çaykara´ya mobil hizmet vermeye başladı.

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Merkezi bulunmayan Çaykara´ya Mobil hizmet vermeye başladı. Mobil SGM aracı ilk hizmetini 13.11.2015 Cuma günü (bugün) ilçemizde vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 

Mobil aracın açılışını Çaykara Belediye Başkan Vekili Mustafa Hacıabdullahoğlu, SGK Trabzon İl Müdürlüğü personeli ve Of SGK Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy´la beraber yaptılar. Mobil SGM aracına Çaykara´da bulunan vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdiler ve gün boyunca Mobil SGM´de bulunan yetkililere Sosyal Güvenlik Mevzuatı ile ilgili sorularını yönelttiler. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´ girişimlerimiz neticesinde SGM Mobil Hizmet aracını her Cuma günü İlçemize getirerek vatandaşlara hizmeti ayaklarına getirdiklerini belirterek,? Vatandaşlarımız istediği bilgiyi, hatta istediği müracaatı bu araç içerisinde yapabilecek. Bunun gibi bütün hizmetler bu araç içerisinden alma imkânı sağlanacaktır. Araç içerisinde genelde bilgi donanımlı personel bulunacak olup haftanın Cuma günleri ilçemizde olacak. İlçemizde SGK´nın bir şubesi olmaması dolayısıyla halkımız işlemlerini yaptırmak için Trabzon´a gitmek mecburiyetinde kalıyordu. Eksik bir evrak için tekrar Çaykara´ya dönüyordu. Hem zaman, hem para kaybına yol açan sıkıntı artık sona erdi. Bu güzel hizmeti ilçemize kazandırılmasında emeği geçen SGK Genel Başkan Yardımcısı Sn. Murat Yıldız´a, SGK Trabzon İl Müdür Vekili Orhan Öztürk´e şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunarım,?dedi.

www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Çaykara Mobil Hizmet

İlginizi Çekebilir