Sibel İle Muhammet Ali´den Ömürlük İmza

Sibel İle Muhammet Ali´den Ömürlük İmza

İlçemiz Uzungöl Filak Mahallesinden Muhammet Ali Zeyrek ile Burdur´dan Sibel Özekici 12 Mayıs 2018 Cumartesi Günü Arsin Nisra Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

SİBEL VE MUHAMMET ALİ´DEN ÖMÜRLÜK İMZA

İlçemiz Uzungöl Filak Mahallesinden Muhammet Ali Zeyrek ile Burdur´dan Sibel Özekici  12 Mayıs 2018 Cumartesi Günü Arsin Nisra Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Almanya´da ikamet eden Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden Muhammet Zeyrek´in Torunu,Tahir Zeyrek´in yakışıklı Oğlu Muhammet Ali ile Burdur´dan Dünyalar Güzeli Kızımız Sibel Özekici´nin düğün töreni muhteşem bir katılım ile gerçekleşti.

/resimler/2018-5/14/1428285747226.jpg

Yurt içinden ve de Yurt Dışından yüzlerce davetlinin katıldıkları düğün töreninde özellikle Damadın Almanya´dan gelen İş Arkadaşlarının,Gelin Kızımızın Burdur´dan gelen misafirlerinin yoğun katılımının ve de gelin ile Damadın yakın arkadaşlarının düğüne olan ilgisi gözlerden kaçmadı.

Gelin ve Damadın kıyafetleri ve şıklıkları ile göz kamaştırdıkları düğün töreninde ayrıca Gelin ve Damadın her masayı tek tek dolaşarak düğünlerine katılan misafirlerine ayrıu ayrı teşekkür etmeleri düğüne katılan davetliler tarafından büyük bir alkışı hak etti.

/resimler/2018-5/14/1429177779369.jpg

Gelin ve Damadın Muhteşem giriş dansı ile başlayan düğün töreninde diğer çiftleri,n de gelin ve damada sahnede eşlik etmesi ile ortaya mükemmel bir aile topluluğu çıktı ve muhteşem giriş dansı ayakta alkışlandı

MÜZİK EKİBİ BÜYÜLEDİ

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde Bağlamada Alper Gemici görev alırken Klavyede Furkan Yılmaz,Gitar´da ise Uzungöllü Sanatçı Mehmet Kocaman sahne aldı.Müzisyenlerin muhteşem sahne performansı ilke düğüne katılan davetliler saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

KEMENCE VE DURSUN AKYÜZ FARKI

Trabzon İlimizin en önemli Müzik Değerlerinden Sanatcı Dursun Akyüz genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Çaldığı ve okuduğu birbirinden güzel türküleri ile düğüne katılan davetlilerin saatlerce ve de  gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Dursun Akyüz´ün bu muhteşem sahne performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde düğüne katılan davetliler özellişkle Takı Töreninde çok uzun kuyruklar oluşturarak hem genç çiftlerimizi sahnede tebrik etme imkanı yakaladılar hem de mutluluklarına ortak oldular.

/resimler/2018-5/14/1430172155523.jpg

Özellikle Damadın Almanya´dan gelen Patronunun Sahnede espiriler ve de şakalar eşliğinde takısını takması sahnede çok güzel görüntülerin ortaya çıkmasına vesilke oldu.

Damadın Almanya´dan gelen İş Arkadaşlarının yoğun katılım gösterdikleri düğünde İş Arkadaşlarının takı esnasındaki şaka ve espirileri tüm salonu kahkaha tufanına boğdu.

32 SENELİK TAKI

Damat Muhammet Ali Zeyrek´in bundan 32 sene önce vefat eden Annesi Ayşe Zeyrek´in geline taktığı altınlar düğünün en duygusal anlarının yaşanmasına vesile oldu.

Damadın Dedesi Muhammet Zeyrek Sahnede Yanıma gelelerek ?Hocam dedi.Ben Tam 32 senedir bu altınları yanımda emanet saklıyorum.Gelinim Ayşe ölürken bu altınları yanıma emanet aldım.32 Sene sakladım.Şimdi ise bu altınları esas sahibine Sibel Kızımıza büyük bir gurur ile takmanın mutluluğunu yaşıyorum.

CENGİZ SELİMOĞLU FIRTINASI

Çaykara İlçemizin Müzik Dünyasına kazandırdığı ve de Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini çok büyük bir başarı ile temsil eden Çaykara´lı Sanatçımız Cengiz Selimoğlu genç çiftlerimizin Düğün Törenleri için Nisra Park Düğün Salonundaydı.

Beyefendiliği,mükemmel bir insan oluşu ve de işine gösterdiği  muhteşem saygı ile her zaman olduğu gibi sahnede muhteşem bir performans ortaya koyan Sanatçı Cengiz Selimoğlu  her zaman olduğu gibi sahnesini alkış tufanı eşliğinde tamamladı

MİSAFİRLER OYUNA DOYDU

Özellikle Burdur´dan gelen Misafirler oyun havalarına büyük bir ilgi gösterdiler.Muhteşem oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlenen misafirlerin mutlulukları adeta gözlerinden okundu.

/resimler/2018-5/14/1430498718969.jpg

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en mutlu en anlamlı ve de en güzel kararlarını veren Sevgili Sibel  &  Muhammet Ali Zeyrek Çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Sibel Muhammet Ömürlük İmza

İlginizi Çekebilir