Sinan Sami "Bakmayın Güldüğüme" İle Geliyor

Sinan Sami

Çaykara İlçesinin Ulusal Müzik Dünyasına kazandırdığı Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Sinan Sami yeni çektiği “Bakmayın Güldüğüme” klibi ile Müzik Dünyasında sert rüzgarlar estirmeye devam ediyor.

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinden olan ve Alçakgönüllülüğü,beyefendiliği, sahne performansı,işine duyduğu saygı ve de belki de en önemlisi insanlara karşı olan mükemmel sevgisi ile Sanat Dünyamızda örnek bir sanatçı olarak gösterilen ve de Çaykara´lı hemşerileri olarak her zaman ve de her ortamda kendisi ile gurur duyduğumuz Sanatçı Sinan Sami yeni klibi ile hayranlarına seslenmeye devam ediyor.

Tüm Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüs(Covit 19) Salgın Hastalığı ve Pandemi süreci sebebi ile tüm Sanatçılar gibi Müzik Dostlarından uzak olmanın üzüntüsünü yaşayan Sanatçı Sinan Sami müziğin tüm duyguların ifade edildiği ortak dil olduğunu ifade ediyor ve hayranlarına şu şekilde sesleniyor.

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra yeni şarkımızla siz değerli dinleyenlerimiz ile tekrardan beraberiz.
Kimi zaman üzülürüz,kimi zaman seviniriz... İşte bu gibi zamanlarda, Müzik; her zaman birleştirici ve kurtarıcıdır. Mutlu iseniz daha mutlu,üzgün iseniz daha neşeli hatta belki de Neşeli bir durumdayken üzülmenizi sağlayabilir.
Mutlaka unutmamak lazım ki; Dünya ne kadar mutlu bir yer olursa olsun elbet bir yerlerde derin acılar yaşayan birileri vardır,işte o anda bile bizi birleştirecek bir güç varsa o da Müziktir,keyifli dinlemeler...

KISACA SİNAN SAMİ
En sevilen Türkülerinin birinde şöyle diyor Sinan SAMİ."Adam Gibi Sevgili de bu dünyada  kalmadı" Tabi ki türkü sözüdür bu. Adam gibi Sevgili kaldı mı kalmadı mı bir bilemeyiz onun takdirini Sevgili okuyucularımıza bırakıyoruz. Ancak Çaykara Halkı olarak şunu çok iyi biliyoruz. Çaykara Halkımızın ADAM GİBİ ADAM tabiri ile müzik dünyasına kazandırdığı bir çok isim var. Onlardan bir tanesinin de Sinan Sami olduğunu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum. Sinan Sami de her yönü ile dört dörtlük ve topluma örnek olan bir sanatçı 



Anahtar Kelimeler: Sinan "Bakmayın Güldüğüme" Geliyor

İlginizi Çekebilir