Siyaset, bürokrasi ve iş dünyası Abanoz ve Ayvaz ailelerinin Nikâh töreninde buluştu

Siyaset, bürokrasi ve iş dünyası Abanoz ve Ayvaz ailelerinin Nikâh töreninde buluştu

Çaykaralı Hemşehrimiz Osman ve Müzeyyen Abanoz’un Avukat oğlu Fehmi Kerim ile Yomralı Fatma-Metin Ayvaz’ın Avukat kızları Meryem Ayvaz’ın Trabzon’da düzenlenen görkemli Nikah töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Trabzon Belediyesinde uzun süre Başkan Yardımcılığı yapmış, halen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kamu iç Denetçisi olarak çalışan Çaykaralı hemşehrimiz Osman Abanoz´un oğlu Gümüşhane Üniversitesinde Araştırma görevlisi Av. Fehmi Kerim Abanoz ile Fatma-Metin Ayvaz’ın Avukat aynı zamanda Hâkim adayı kızları Meryem Ayvaz’ın nikâh töreni, İş, siyaset, bürokrasi, STK temsilcileri ve bilim dünyasının çok sayıda ünlü ismini bir araya getirdi.

KATILIM GENİŞ OLDU

Sunuculuğunu Canan Kaycı’nın yaptığı ve Trabzon Zorlu Grand Hotelde gerçekleşen Nikâh törenine, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü  Prof Dr Halil İbrahim Zeybek, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Çaykara Belediye Başkanı  Hanefi Tok, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, Türkiye Barolar Birliği Başkan Vekili-Trabzon Barosu eski Başkanı Av Sibel Suiçmez, Trabzon Baro Başkanı Av Duygu Keleş Aydın, Trabzon Büyükşehir Beleyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yanık, Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Mustafa Cin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Hizmet iş sendikası Başkanı İsmail Kaplan, Türk Büro Sen Başkanı Emine Kablan, Çok sayıda muhtar, sivil toplum örgütü başkanı, Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesin çalışan Daire Başkanları, müdürler ve çalışanlar, Gelin ve damadın avukat arkadaşları, Trabzonspor  divan kurulu üyeleri, spor camiasından çok sayıda basın mensubu ile her iki ailenin davet ettiği çok sayıda davetli katıldı. Nikâh törenine katılamayan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni ve eski yöneticilerin kutlama mesajları okundu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu programı nedeniyle düğün törenine katılamadı. 

NİKÂH ŞAHİTLERİ

Genç çiftlerin nikâhını Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç kıydı. Nikâh şahitliğini, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, Türkiye Barolar Birliği Başkan Vekili-Trabzon Barosu eski Başkanı Av Sibel Suiçmez, Trabzon Baro Başkanı Av. Duygu Keleş Aydın, Trabzon Büyükşehir Beleyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yanık, Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Mustafa Cin yaptılar.

Çiftlerin nikâh cüzdanını Trabzon Barosu Başkanı Av. Duygu Keleş Aydın, gelin Meryem Ayvaz’a taktim ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.

OSMAN ABANOZ´DAN TEŞEKKÜR 

Osman Abanoz,  Nikâh töreni için yaptığı konuşmada," Canan Kalaycı hanımın Nikâh sunumu ve Ayvaz-Abanoz ailelerinin değerli Dostları, Meryem ve Fehmi Kerim'in bu özel ve güzel gününü onurlandırdığınız için hepinize Aileler adına ayrı ayrı teşekkür ederiz. Hoş geldiniz diyoruz. Gelin Adayımız Yomra ilçemizden. Ancak Gelin adayımızın anne-babası ve çok sayıda yakınları Kocaeli ilinden geldiler. Onları hep birlikte Hoş geldiniz diyoruz. Ayrıca Yomra ilçemizin Belediye Başkanı, Çaykara ilçemizin Belediye Başkanı bu yeni hısımlığını pekiştirmek için ilçelerini temsilen burada olduğunu görüyorum. Çok sayıda basın mensubu ve gazeteci arkadaşımız burada onlara da Aileler adına ayrıca teşekkür ediyoruz. Aramızda Siyasi Partilerimizin İl Başkanları, İlçe Başkanları var. Bugün hem Sayın Cumhurbaşkanımızın bölgemizde Ordu'da olması, hem de İstanbul 'da Trabzonspor-Sivasspor kupa maçı olması dolayısıyla nikâha katılmak isteyip katılamayan çok sayıda davetlimizin özür beyanları var. Tebrik edip, mutluluklar diliyorlar. Nikah töreni davetimize bizzat katılma nezaket ve zahmetiniz için Ayvaz ve Abanoz aileleri adına teşekkür  ederiz. Sağolun," dedi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.



Nil Sude ulukaya
11.11.2022 21:53:07
Uzun ömürlü mutluluk saglik versin size

İlginizi Çekebilir