Solaklı Vadisi Teröre Lanet Okuyacak!

Solaklı Vadisi Teröre Lanet Okuyacak!

Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerindeki sivil toplum kuruluşları öncülüğünde bugün terör olaylarını protesto edilecek ardından Şehit Ahmet Çamur´un mezarını ziyaret edilecek

Ülke genelinde artan terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerinde bulunan sivil Toplum Kuruluşları ortak olarak bugün "teröre lanet" okuyacaklar.

Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerinde bulunan sivil toplum kuruluşları bugün, Solaklı vadisinde birlik mesajları verecekler. Sivil toplum yetkilileri Uzungöl´den başlayıp Of ve tekrar Çaykara´da Şehit Ahmet Çamur´un mezarında son bulacak yürüyüşe tüm vatandaşların katılması çağrısında bulundu.

Bugün saat 10:30´da Uzungöl´den Türk bayrakları ile süslenmiş araç konvoyu ile başlayacak ve ardından saat 11:00´da Çaykara´da ki konvoyla buluşacak olan sivil toplum kuruluşları saat 11:30´da Dernekpazarı´ndaki sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla konvoy halinde Of ilçesindeki Askerlik Şubesine gidilecek. Burada askere gitmek için dilekçe verecek olan sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, tekrar konvoy halinde Çaykara ilçesine dönecekler. Merkezde yapılacak olan basın açıklamasının ve Şehitlerimizin kıyabında kılınacak cenaze namazının ardından, Şehidimiz Ahmet Çamur´un kabri ziyaret edilecek.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir