Solaklı Vadisi Terörü Lanetledi!

Solaklı Vadisi Terörü Lanetledi!

Uzungöl-Çaykara ve Dernekpazarı´nda Sivil Toplum Kuruluşlarının organize ettiği terörü lanet yürüyüşü yüzlerce kişinin katılımıyla yapıldı

Şehidimiz  Ahmet  Camur´un acısını yaşarken iki günde   verdiğimiz 30 a yakın şehit  haberleri  halkı isyan noktasına getirdi. Solaklı Vadisinin Uzungöl-Çaykara ve Dernekpazarı´ndan tepkiler çiğ gibi büyüdü. 

Bugün (09.09.2015) düzenlenen tepki ve Türk Silahlı Kuvvetleriyle Polise destek yürüyüşü Bayraklarla donatılan araçlar 10.30 da Uzungöl´den hareket ederek Çaykara´daki organizasyonla birleşip Dernekpazarı Jandarma Karakolu önünde bekleyen Dernekpazarı Ekibi ile Of´a hareket ettiler. 250-300 arasındaki araç trafiği tıkadı. Of girişinde bekleyen polis ekibi İlçe içine  girişi sakıncalı bulup sahilden gidilerek dönülmesini istedi.  Of Askerlik Şubesine 276 vatandaş ? Askere gitmek istiyorum  -dilekçelerini verdikten sonra Çaykara istikametine doğru geri dönüldü. İlçe merkezinde şehitler için kılınacak gıyabı cenaze namazına müftülüğün  izni olmadığı söylenerek, Ali ZEYREK tarafından basın bildirisinin  okunmasından sonra 30 a yakın  araç  gurup adına Şehit Ahmet  Çamur´un kabrini ziyaret etti. Kabir başında okunan Yasin ve ayetlerin sonunda yapılan dua ile program sona erdi.

Haber: Fahri Düzenli

Fotoğraf: Fahri Düzenli/Berat Tosun



İlginizi Çekebilir