Solaklı Vadisinin Acı Günü!

Solaklı Vadisinin Acı Günü!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Muhtarlar Daire Başkanı Ahmet Cevher Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Muhtarlar Daire Başkanı Ahmet Cevher Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Dernekpazarı Yenice Mahallesinden olan uzun yıllar Trabzon Büyükşehir Belediyesi´nde yazı işleri müdürlüğünün ardından Muhtarlar Dairesi Başkanı görevlerinde bulunan geçen yıl emekli olan Ahmet Cevher Sultanmurat Yaylasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Trabzon´un sevilen isimlerinden olan, mütevazı kişiliği ve hoş görüşü ile insanların kalbinde taht kuran Ahmet Cevher´in ani ölümü başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.

Parma yaylasında bir akrabasına giden Ahmet Cevher, buradan Sultanmurat Yaylasına geçti. Bir süre burada dinlenen Cevher bir süre sonra geçirdiği kalp krizi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Cenazesi 17.07.2019 Çarşamba günü Dernekpazarı Yenice Mahallesinde ikindi namazı müteakip kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Ahmet Cevher´e Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz. 

www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Solaklı Vadisinin Günü
Öğretmen Ömer Çamur
16.07.2019 20:23:45
Ahmet Cevher kardeşimize Allah.tan rahmet ailesine ve arkadaşlarına baş sağlığı dilerim.Ani ölümü bizleri şok etmiş tüm Yenice köyünün başı sağ olsun.

Ziya Çamurşen
17.07.2019 08:59:49
Allah gani gani rahmet eylesin. Rabbim sevenlerine sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.

İlginizi Çekebilir