Soner Şahin ?Gönül? İle Yeniden Doğdu

Soner Şahin ?Gönül? İle Yeniden Doğdu

Çaykaralı genç sanatçı Soner Şahin, ikinci Klibi ?Gönül? ile müzikseverlerin karşısına çıktı..

Çaykaralı genç sanatçı Soner Şahin Sözlerini Mehmet İnan´ın yazdığı ve Müziğini kendisinin yaptığı ikinci klibi ?Gönül? ile ikinci kez müzikseverlerin karşısına çıktı.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde eğitimi yanı sıra kendi çabası ve imkanlarıyla ile Karadeniz müziğinde her geçen gün müzikseverlerin gönlünde taht kurmaya devam eden Soner Şahin, Müzik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Müzik piyasasına ?İspendami Budarlar? adlı parça ile ilk klibini çeken genç sanatçı Soner Şahin Müzik çalışmalarına emin adımlarla ilerleyerek ikinci klibi ?Gönül? ile tekrar müzikseverleriyle buluştu. Sözlerini Mehmet İnan´ın yaptığı Müziği kendisine ait, aranjör ve yönetmenliğini Tolga Genç´in yaptığı ve çekimleri Dernekpazarı Cıkoşo mezralarında yapılan ?GÖNÜL? adlı parça ile ikinci klibini çeken Şahin, TV ekranlarında müzikseverlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.

Çaykara Baltacılı Mahallesinden olan genç Sanatçı Soner Şahin Üniversite eğitiminin yanında müzik çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirterek, ?ikinci klibim ?Gönül? adlı şarkıyla müzikseverlerimle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. klip çalışmalarımda bana destek olan, aranjör ve yönetmen Tolga Genç başta olmak üzere bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Karadeniz müziğinin en iyi yere gelmesi için aralıksız çalışıyorum. Bu konuda herkesten destek bekliyorum,?dedi

Çaykara Gündem Gazetesi olarak hemşerimiz Soner Şahin´e çıkardığı ikinci klibinden dolayı tebrik eder, bundan sonraki müzik çalışmalarında başarılar diliyoruz... 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir