Spor Kompleksi İçin İlk Kazma Vuruluyor

Spor Kompleksi İçin İlk Kazma Vuruluyor

Çaykara´ya yapılması düşünülen Gençlik merkezi ve Kapalı Spor salonu ihale edildi.

YER SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Uzun süreden beri gündemde düşmeyen Çaykara´da yapılması düşünülen Kapalı Spor Salonu ve Gençlik merkezinin yer sorununun Belediye Başkanı Hanefi Tok´un girişimleriyle çözülmesi üzerine salonun yapılmasının önü açılmıştı.  

Bilindiği üzere Hurmalık Mahallesinde 4 dönüm arazinin daha önce milli eğitim müdürlüğünün uzun süren çalışmalar neticesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğüne devri yapıldı. 4 dönüm arazı üzerine yapılacak olan Gençlik merkezi ve Spor merkezinin ihalesi yapıldı. İhaleyi TOKİ konutlarını yapan Çaykaralı işadamı Hüseyin Onat´ın şirketi Mandan Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Taahhüt Paz. Ltd şirketi aldı. Yakında yer teslimi yapılarak spor salonu inşaatı başlanacak. 

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Uzun süreden beri yapılan çalışmalar sonuç verdiğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Hurmalıkta bulunan 4 dönüm arsanın Gençlik ve Spor Bakanlığı´na tahsis işlemleri tamamladıklarını belirterek,? Gençlik merkezi ve Kapalı Spor salonumuz için en verimli ve iyi şekilde kullanabileceğimiz bir alanı belirledik. Çaykara´ya kazandıracağımız yeni kapalı spor salonunun ilçemizin ihtiyacını karşılayacak modern bir proje olacak. Şu anda ihalesi gerçekleşti. Tamamlandığında da vatandaşlarımız, yeni spor salonu ile spora ve sportif etkinliklere daha fazla zaman ayıracaktır. Yeni spor salonunun Çaykara´ya spor anlamında ayrı bir değer katacağına inanıyorum. Yapılacak olan Gençlik ve Spor Salonu ilçemize şimdiden hayırlı olsun, ? diye konuştu.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Ziya ÇAMURŞEN
13.12.2016 08:11:36
Spor kompleksine ilk kazmanın vurulması ne kadar sevindirici ise Spor müdürü atanması sürecinde üstün gayret gösterenleri de kutlamak(!!!???) o derece mühimdir diye düşünüyorum...

İlginizi Çekebilir