Şube Müdürü Karakaş Çaykara'ya Veda Etti

Şube Müdürü Karakaş Çaykara

Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş Şube Müdürleri Rotasyonu kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanması sebebi ile Çaykara İlçesine veda etti

06.05.2014 Tarihinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak Çaykara İlçesinde göreve başlayan Şube Müdürü Karakaş İlçemizde görev yaptığı 6 sene boyunca Çaykara İlçesinin Eğitimde marka değeri yüksek bir ilçe olması için yoğun bir tempo ile çalıştı.

Çaykara İlçesini çok seven ve Çaykara İlçesinde görev yapmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğunu her fırsatta ifade eden Şube Müdürü Karakaş çalışkanlığı,işine vermiş olduğu önemi,prensipleri ve insan sevgisi ile Çaykara İlçesinde hem Eğitim Camiası hem de vatandaşlar tarafından çok sevilen bir Yönetici olarak Çaykara İlçesindeki görevini tamamladı.

Çaykara Halkı adına Şube Müdürü Erdoğan Karakaş’a 6 sene boyunca Şirin İlçemiz Çaykara’ya vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor,yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

ŞUBE MÜDÜRÜ ERDOĞAN KARAKAŞ’I ANIMSAYALIM

1979 yılında Trabzon'da doğdu ilköğrenimini Trabzon Of ilçesi Fatih İlkokulunda; orta ve lise öğrenimini Of Şehit Ahmet Türkkan lisesinde tamamladı. 2001 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliğinden mezun oldu. Gümüşhane'nin Torul ve Trabzon'un Araklı ilçelerinde değişik okullarda idareci ve öğretmen olarak görev yaptı. 2015 yılında girdiği Anadolu Üniversitesi iktisat Fakültesi kamu yönetimi bölümünden 28.05.2018 yılında mezun oldu. Avrasya Üniversitesi Yönetim Bilimleri alanında tezli yüksek lisans yaptı. 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü görevde yükselme sınavı sonucunda Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atandı. 06.05.2014 tarihinde başlayıp 6 yılı aşkın bir süre hizmet etmekten mutluluk duyduğu Çaykara İlçe Milli eğitim Müdürlüğünden, Rotasyan sonucu tayini Trabzon Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne çıktığından 28.07.2020 tarihinde ayrıldı. Birçok alanda seminer ve kurslara katılarak katılım ve başarı belgesi almış olup, eğitim yöneticisi olarak da görev yapmıştır.
Halk oyunlari, Drama, izci liderliği, oryantiring, futbol ve masa tenisi hakemliği, tiyatro gibi sosyal alanlarda çalışmaları olmuştur.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.



Anahtar Kelimeler: Müdürü Karakaş Çaykara'

İlginizi Çekebilir