Şube Müdürü Karakaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Şube Müdürü Karakaş

2020 Yılı Şube Müdürleri atanmaları sonucunda Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Erdoğan Karakaş’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri devam ediyor

Kısa bir süre önce göreve seçilen Çaykara Eğitim Bir Sen İlçe Yönetim Kurulu Şube Müdürü Erdoğan Karakaş’ı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun temennisinde bulunuldu ve yeni görevlerinde başarı dilekleri iletildi.

Eğitim Bir Sen Çaykara İlçe Başkanı Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan tarafından Şube Müdürü Erdoğan Karakaş makamında ziyaret edildi.

Ziyaret esnasında Yönetici ve Eğitimci olarak 6 yıl Çaykara İlçesine çok önemli hizmetler veren Şube Müdürü Erdoğan Karakaş’a İlçemize vermiş oldukları bu güzel hizmetler için teşekkür edilirken yeni görevlerinde de başarı dilekleri iletildi.

Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretti Çaykara İlçesinde yaşanan tatlı anılar dile getirilerek Çaykara İlçesinin farklı ve özel yönü bir kere daha vurgulandı.



İlginizi Çekebilir