Şube Müdürü Şaban Aktaş Çaykara'ya Veda Etti

Şube Müdürü Şaban Aktaş Çaykara

Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Aktaş tayininin Düzköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine çıkması sebebi ile Çaykara İlçesine veda etti.

2020 Yılı Şube Müdürlüğü atamaları sonucunda Çaykara İlçesine atanan Şube Müdürü Aktaş, Çaykara İlçesinde 1 sene görev yaptıktan sonra 2021 Yılı Şube Müdürlüğü atamaları sonrasında Düzköy İlçesine atanmıştı.

Şube Müdürü Şaban Aktaş ,6 Eylül 2021 Pazartesi Günü Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde birlikte görev yaptığı arkadaşlarına veda ederek Çaykara İlçesinden ayrıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Şube Müdürü Numan Tuncer ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli Şube Müdürü Şaban Aktaş için bir uğurlama töreni gerçekleştirdi ve Şube Müdürü Şaban Aktaş’a Çaykara İlçesine vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ederken yeni görevinde başarılar diledi.

AKTAŞ’IN VEDA MESAJI

Düzköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Şaban Aktaş Mesai Arkadaşlarına ve Çaykara İlçesine veda eden bir mesaj yayınladı.

İşte Şube Müdürü Şaban Aktaş’ın mesajı;

Çok kıymetli Mesai arkadaşlarım.Kıymetli Çaykara’lı kardeşlerim. Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayinim çıkmam sebebiyle bugün itibarıyla Çaykara‘dan ayrıldım, burada geçirdiğim bir yıl boyunca güzel dostluklar edindim, sizleri tanımaktan büyük şeref duydum, hakkınızı helal edin tekrar görüşmek dileğiyle herkese selamlar saygılar sunuyorum

ŞUBE MÜDÜRÜ ŞABAN AKTAŞ’I TANIYALIM

Şaban AKTAŞ Şube Müdürü 08.01.1968 yılında Trabzon Akçaabat’ta doğdu. İlköğrenimini Fatih İlkokulunda Ortaöğrenimini Trabzon İmam-hatip Lisesinde Yüksek Öğrenimini 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Yüksek Lisansını Okan Üniversitesi Eğitim Yönetimi Alanında tamamladı.

İyi derecede Arapça ve orta düzeyde Fransızca bilen,çok ileri seviyede bilgisayar kullanma sertifikaları olan  Şube Müdürü Şaban Aktaş evli ve 3 çocuk babasıdır

Meslek içi bir çok Hizmet içi Eğitim Sertifikasına sahip olan Şube Müdürü Aktaş,aktif izcilik belgesi sahibi olup Eğitim Kültür gezisi yapmak,Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim Öğretim ile ilgili düzenlediği her türlü proje ve organizasyonda görev almak,doğa gezileri ve yürüyüşleri yapmak,kitap okumak,Milli ve manevi duyguları pekiştirici organizasyonlarda görev almak,çiçek ve süs bitkisi yetiştirmek  gibi özel hobilere sahip olmaktadır.

Öğretmenlik mesleğine 1992 Yılında Trabzon Tonya İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmeni olarak başlayan Şube Müdürü Şaban Aktaş değişlik okullarda  ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde Öğretmen ve Yönetici olarak görev yaptı.

İşte Şube Müdürü Şaban Aktaş’ın görev yaptığı Kurumlar ve üstlendiği görevler.

1996-2001 Bayburt İHL Meslek Dersleri Öğretmenliği

2001-2006 Bayburt Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği

2006-2007-Hasan Tahsin Kırali İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği

2007-2008-Trabzon 100. Yıl İlköğretim Okulu Müdür Yard.

2008-2009-Yıldızlı Toki İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği

2009-2010-Akçaabat Işıklı ÇPL-Müdür Yardımcısı

2010-2013-Düzköy Nazım Kayhan ÇPL-Müdür Yardımcısı

24.12.2013-Erdoğdu Özel Eğitim Uygulama 1.2. Kademe Uygulama ve İŞ Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı

15.12.2014-Ortahisar İsmetpaşa İlkokulu-Okul Müdürü

01.04.2019-25.06.2020-Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü

30.06.2020-Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü

06.09.2021-Düzköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü



Anahtar Kelimeler: Müdürü Şaban Aktaş Çaykara'

İlginizi Çekebilir