Sultanmurat Sofrası Yeni Vizyonla Açıldı

Sultanmurat Sofrası Yeni Vizyonla Açıldı

Çaykara´da hizmet veren Sultanmurat Sofrası, yenileme çalışmalarını tamamlayarak yepyeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.

Çaykara merkezde hizmet veren Sultanmurat Sofrası, hizmet kalitesini artırmak ve müşterilerine daha keyifli bir ortamda yemek ziyafeti sunmak için baştan aşağı yenilenerek, modern ve ferah bir görünümü ve yeni Vizyon yüzüyle misafirlerine kapılarını açtı.

 Yaz aylarında Çaykara´nın canlılığı, neşesi ve hareketliliğinin eşlik ettiği Sultanmurat Sofrası, misafirlerine doyumsuz bir görsel ve lezzet şöleni sunuyor. Dere kenarında muhteşem manzarasıyla yaz sezonunda misafirlerini yenilenen beş yıldızlı yeni dekorasyonu ve menüsüyle ağırlıyor. Tamamen yenilenerek turizm bölgesi olan Çaykara´nın yeni Vizyon yüzü olan Sultanmurat Sofrası, lezzetli yemekleri, tamamen Türk motifli ahşap tasarımla bambaşka bir ortamda yemek yeme zevki yaşatıyor.

 1958 yılında Çaykara girişinde ?Köprübaşı? lokantası olarak misafirlerine yarım asırdan fazla hizmet veren ve 2010 yılında vefat eden rahmetli M.Kazim Uysal´dan sonra baba mesleğini yürütmek için oğlu Mustafa Uysal görevi devraldı. Sultanmurat inşaat Turizm ve yemek hizmetleri ismi ile yeni bir şirket kurarak 13 yıl önce Belediye Caddesi, 700. yıl köprüsü, dere kenarında yaptığı ve ismini Sultanmurat Sofrası koyduğu lokantada müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Yöremizin turizm merkezi olması ve her yıl binlerce insanın ilçemizi ziyaret etmesi ve yaz aylarında Çaykara´nın hareketli olması nedeniyle ilçemizin Vizyonunu ortaya koyacak ve misafirlerini modern ve doğa ile iç içe bir ortamda hizmet vermek için Çaykara´nın en gözde mekânlarından birini yapmak için kolları sıvayan müessese sahibi ve aynı zamanda Çaykara Kızılay şubesi başkanı Mustafa Uysal, önce ahşap ustası Muhammet Selçuk´la anlaşarak 3 ay süren bir çalışma sonrasında 500 bin lira (500 Milyar) harcayarak baştan aşağıya tamamen yenilenen mekânda kendisini ayrıcalıklı hissetmek isteyen konuklarını ağırlamaya başladı.

 

AYNI ANDA 180 KİŞİ YEMEK YİYEBİLİYOR

350 metrekare kapalı ve 150 metrekare yarı açık alanıyla, havalandırma, ısıtma, soğutma, ses ve ışık sistemleri, mutfak, bayan ve erkek tuvaletleriyle komple yenilenerek turizm şartlarına uygun olarak, Çaykara´nın en gözde mekânlarından biri haline gelen  Sultanmurat Restaurant; yenilenen dekorasyonu, genişletilmiş yemek menüsüyle, yöremizin seçkin lezzetlerini kendine özgü atmosferi ile dere kenarında akan su sesi ve doğa ile kucaklayan muhteşem mekânında aynı anda açık ve kapalı alanda 180 kişiyi ağırlayabilecek yemek salonuyla hizmet veriyor. 9 kişiye istihdam alanı sağlayan Restaurant´ta sulu yemek çeşitleri, Pide, Köfte, ızgara çeşitleri, Et döner ve tatlı çeşitleriyle misafirlerin tatmadan geçmeyecekleri lezzetler arasında yerini alıyor. Ayrıca evlere ve işyerlerine servis hizmeti sunuyor.

MODERN GÖRÜNÜMLÜ TOPLANTI SALONU

Baştan aşağı yenilenen Sultanmurat sofrasında ayrıca tamamen ahşaptan yapılmış teras katı ilave edilerek ilçemizin en önemli ihtiyacı olan Restaurant ve toplantı salonu olarak hizmete açıldı. Toplantı salonu çağdaş teknoloji ile donatılırken, ses düzeni, LCD TV, telefon, Kablosuz internet hizmeti ve ışıklandırılmış haliyle toplu gurup ve aile toplantılarının yemekli olarak yapılabileceği, yerli ve yabancı birçok seçkin konuğu ağırlayacak; romantik zamanların, samimi sohbetlerin ve önemli iş toplantılarının vazgeçilmez mekânı haline geldi.

AİLE ÇAY BAHÇESİ

150 metre kare yarı açık alanda çay bahçesi olarak hizmet veriyor. Bunaltıcı yaz sıcaklığında dere kenarında serin bir ortamda sıcak ve soğuk içeceklerle dere kenarında akan suyun getirdiği sesle dinlenecek sohbet edecek uygun bir ortam oluşturuldu. 

İletişim

Adres: Belediye Caddesi, Hurmalık yaya geçiş köprüsü yanı /ÇAYKARA

Telefon: 0 462 616 27 70



İlginizi Çekebilir