Sultanmurat Yayla Yolu Ulaşıma Açıldı

Sultanmurat Yayla Yolu Ulaşıma Açıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayla yollarını ulaşıma açma çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayla yollarını ulaşıma açma çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi. /resimler/2019-4/26/2127140933498.jpgMevsim itibarıyla birçok yayla yolunun biriken kar nedeniyle ulaşıma kapalı olduğunu ifade eden Başkan Zorluoğlu, "Yaylalarımız gerek yaylacılarımız için, gerekse şehrimizin turizm potansiyeli açısından büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda yayla mevsimi öncesinde yollarımızı bir bir ulaşıma açıyoruz. Çaykara Sultan Murat Yaylası, Çayıroba Yaylası ile Kervan Yaylası gibi birçok yaylamızın yolunu da ulaşıma açmış bulunmaktayız" dedi. 

Bazı yaylalarda önemli miktarda kar bulunduğuna dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, vatandaşlardan yayla mevsimi gelmeden yaylalara çıkmamalarını, zorunlu hallerde ise mutlaka tedbirli olmalarını istedi./resimler/2019-4/26/2127372027716.jpgwww.caykaragundem.com

 



İlginizi Çekebilir