Sultanmurat Şenlikleri 20 Ağustos'ta Yapılıyor

Sultanmurat Şenlikleri 20 Ağustos

Geleneksel Sultan Murat Yayla Ortası Şenlikleri 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Her Yıl Geleneksel olarak düzenlenen Trabzon´un en büyük organizasyonlardan biri olan Sultanmurat Yayla ortası Şenlikleri 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü gerçekleştiriliyor.

Tarihi sultanmurat yaylasında binlerce kişinin katılımıyla her yıl düzenlenen yayla ortası şenlikleri için organizasyon çalışmaları son aşamaya geldi ve artık herkes Şenlik tarihini bekliyor.

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi ve Sultanmurat Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği  tarafından organize edilecek olan ve 20 Ağustos 2022 Cumartesi  günü gerçekleşecek olan Sultanmurat Yayla Ortası şenliğine Karadeniz´in önemli sanatçılarından, Sinan Sami, Cengiz Selimoğlu,Adem Ekiz,Yakup Atalay,Seyfettin Çakıral,Mihralim,Sedat Keskin ve Aşık Süleyman sahne alacaklar. Şenlikte sunuculuğu Bölge Şenlik Programlarının bir numaralı sunucusu  İso Show yapacak.

Sultanmurat Şenliklerinde çok zengin bir orkestra grubu sahne alan Sanatçılara eşlik edecekler.İhsan Yüce,Evren Dilaver,Nurettin Kahveci,Erhan Kambur,Tahsin Terzi,Cemal Kaygusuz ve Hüseyin Ayyıldız Şenlik için sahnede olacaklar.

Şenlikleri Çay TV saat 13:00 ile 16:00 arasında canlı yayınlayacak.

BAŞKAN TOK TÜM MİSAFİRLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,"tarihi Sultanmurat Yayla Ortası şenliği için yaptığı açıklamada, geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve binlerce kişinin bir araya gelerek kültürümüzü yaşatılmasının yanında birlik ve beraberliğimizin sağlanması konusunda çok önemli bir etkinlik olduğunu belirterek, 20 Ağustos Cumartesi  günü herkesin şenliklere katılmasını istiyorum. Yüzyıllar süren ve binlerce insanın bir arada hasret gidereceği şenlikler için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi.



Mehmet
19.08.2022 13:35:14
Şenlikleri düzenleyen görevliler onay şahin,yusuf cemal keskin,bizim gönül,hülya polat,ismail türüt,mehmet tak,nevin korkmaz ve daha sayamacağımız yöremizin sanatçıları neden bu şenlikte yoklar.Sultanmurat şenlikleri çok zayıf bir kadro ile yapılmakta.şahsen ben tepki olarak gitmeyeceğim.herkes tepkisini koymalıdır!

İlginizi Çekebilir