Sultanmurat Yolunda Ölümlü Kaza

Sultanmurat Yolunda Ölümlü Kaza

İlçemiz Sultanmurat Yaylasında meydana gelen trafik kazasında Dernekpazarı İlçesinden 46 yaşındaki Adem Dinç hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre 15 Haziran 2021 Salı akşamı saat 21.30 sıralarında meydana gelen kazada Sultanmurat Yaylasından Dernekpazarı istikametinde seyahat eden özel araç fren boşalması sebebi ile yuvarlandı.Kazada 46 yaşındaki Adem Dinç kaza yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan diğer 3 kişi ise kazayı yara almadan atlattılar.

Kazada hayatını kaybeden Adem Dinç’in bir dönem Of İlçesinin yetiştirmiş olduğu  Bürokratlardan Çevre ve Şehircilik eski Bakanı ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın Danışmanlığını yaptığı öğrenildi.

Araçta bulunanların kazayı haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 ekipleri Adem Dinç’in hayatını kaybettiğini tespit ettiler.Adem Dinç’in cenazesi  savcı incelemesinin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Cenaze ile ilgili bilgi Trabzon Adli Tıp Kurumundan cenazenin aileye teslim edilmesinin ardından belli olacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Adem Dinç’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Sultanmurat Yolunda Ölümlü
Süleyman Kayganacı
16.06.2021 20:06:58
Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Haberi yazan arkadaş, pazarları karıştırmış sanırım! Erdoğan Bayraktar, Taşhanpazar'lı olmasın?

İlginizi Çekebilir